Survivor ödül oyunu kim kazandı? 29 Mayıs Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

TV 8 ekranlarının heyecanla takip edilen yarışması Survivor'da bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyunu için yarıştı. İki takım arasında kıyasıya bir mücadele yaşanırken izleyiciler Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusuna yanıt aramaya başladı. Özellikle programı ekranları başında takip edemeyen izleyiciler 29 Mayıs Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı sorusuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. İşte ödül oyununa dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2020, 22:18 Güncelleme 29 Mayıs 2020, 23:26
Survivor ödül oyunu kim kazandı? 29 Mayıs Survivor’da ödül oyununu hangi takım kazandı?

İÇİNDEKİLER

Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Heyecan dolu gelişmelerin peşi sıra yaşandığı Survivor'da bu akşam iki takım arasında kıran kırana geçen bir ödül oyunu mücadelesi yaşandı. İzleyiciler hangi takımın kazandığı öğrenmek için Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusuna yanıt arıyor. Peki, 29 Mayıs Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar...

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasında kıran kırana mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 7 Ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR AYAK TENİSİ OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor ayak tenisi oyunu maçında Acun Medya ve Survivor 2020 takımı arasında heyecan dolu dakikalar yaşandı. Mücadeleyi genel skorda Survivor 2020 takımı 3-1 kazandı.

SURVİVOR 27 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 27 Mayıs Takım oyunu kazanan bu hafta ünlüler takımı oldu. Böylece Survivor 2020 27 Mayıs ödül oyununu alan ünlüler takımı köfte ve piyaz yeme hakkı kazandı.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasında kıran kırana süren mücadele sonucunda Gönüllüler takımı 10'a 5 oyunu kazandı.

SURVİVOR CANLI YAYIN REKORU NE KADAR OLDU?

Survivor ekibi ve Acun Ilıcalı'nın Instagram üzerinden başlattığı canlı yayın dünya rekoru kırdı. Survivor canlı yayınına 3 milyondan fazla kişi katıldı. Böylece dünya rekoru Acun Ilıcalı ve Survivor ekibinin oldu.

SURVİVOR ŞARKI YARIŞMASINI KİM KAZANDI, KİM BİRİNCİ OLDU?

Eğlence dolu dakikaların yaşandığı şarkı yarışmasında Acun Ilıcalı canlı yayında sonuçları açıkladı. Kazanan isim Cemal Can oldu. Ardahan ise 2. olarak açıklandı.

Karaokede sonuncu olan isim Yunus Emre oldu. Ardından sondan ikinci Evrim, sondan üçüncü ise Sercan olarak açıklandı.