Survivor ayak tenisi maçını kim kazandı? Survivor Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2020 her akşam farklı oyunlarıyla ekrana geliyor. Yarışmacılar parkur mücadelesinde canla başla mücadele ederken bazı oyunlarda da eğlenceli anlar yaşıyor. Survivor son bölümde Sercan, Yasin, Ardahan üçlüsü ile Acun Ilıcalı, Esat Yontunç ve İrem Kanan ayak tenisi maçı için büyük çaba sarf etti. Heyecanlı karşılaşmada Survivor ayak tenisi maçını kim kazandı? Survivor Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı? İşte yaşananlar…

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2020, 10:54 Güncelleme 29 Mayıs 2020, 10:54
Survivor ayak tenisi maçını kim kazandı? Survivor Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020 tüm hızıyla devam ediyor. Finale neredeyse bir ay zaman kalmışken parkurlar iyice zorlaştı ve ödüller de o oranda büyüdü. Bazı günler parkur mücadelesi yerine yarışmacıları eğlendirmek için farklı oyunlar oynanıyor. Dün Survivor yarışmacıları ile Acun Medya ekibi arasında ayak tenisi maçı oynandı, sonrasında ise Anlat Bakalım yarışması yapıldı. Eğlenceli anlar yaşanan her iki oyunda da kazanan tek bir taraf oldu. İşte Survivor son bölümdeki tüm gelişmeler…

SURVİVOR AYAK TENİSİ OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor ayak tenisi oyunu maçında Acun Medya ve Survivor 2020 takımı arasında heyecan dolu dakikalar yaşandı. Mücadeleyi genel skorda Survivor 2020 takımı 3-1 kazandı.

SURVİVOR 27 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 27 Mayıs Takım oyunu kazanan bu hafta ünlüler takımı oldu. Böylece Survivor 2020 27 Mayıs ödül oyununu alan ünlüler takımı köfte ve piyaz yeme hakkı kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Son olarak Mert'in elenmesiyle 4 kişiye düşen ünlüler takımı, bir kayıp daha vermemek için oyuna hırslı başladı. Ancak dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı 10'a 5'lik skorla rahat bir şekilde kazandı.
En çok adı yazılan yarışmacı Elif oldu. Haftanın ikinci eleme adayı olan Elif'in adı üç kere yazılmıştı.

İlk dokunulmazlığı da Gönüllüler kazanmıştı ve Ünlüler takımı en çok Yunus Emre'nin adını yazmıştı.

SURVİVOR CANLI YAYIN REKORU NE KADAR OLDU?

Survivor ekibi ve Acun Ilıcalı'nın Instagram üzerinden başlattığı canlı yayın dünya rekoru kırdı. Survivor canlı yayınına 3 milyondan fazla kişi katıldı. Böylece dünya rekoru Acun Ilıcalı ve Survivor ekibinin oldu.

SURVİVOR ŞARKI YARIŞMASINI KİM KAZANDI, KİM BİRİNCİ OLDU?

Eğlence dolu dakikaların yaşandığı şarkı yarışmasında Acun Ilıcalı canlı yayında sonuçları açıkladı. Kazanan isim Cemal Can oldu. Ardahan ise 2. olarak açıklandı.

Karaokede sonuncu olan isim Yunus Emre oldu. Ardından sondan ikinci Evrim, sondan üçüncü ise Sercan olarak açıklandı.

SURVİVOR 2020 91. YENİ BÖLÜM FRAGMANI