Doya Doya Moda kim elendi? 29 Mayıs Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu?

TV8’in her gün severek takip edilen stil yarışması Doya Doya Moda’da yine bir eleme heyecanı yaşandı. Hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda’da günlük puanlamalar yapılırken her Cuma haftanın finali gerçekleşiyor ve bir kişi veda ediyor. Peki altın kolyeyi boynuna takan 29 Mayıs Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? Yine stillerin çok konuşulmasının yanı sıra tartışmaların ve gerginliklerin de eksik olmadığı Doya Doya Moda kim elendi? İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2020, 15:41 Güncelleme 29 Mayıs 2020, 16:16
Doya Doya Moda kim elendi? 29 Mayıs Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu Doya Doya Moda'nın en heyecanlı günü yani eleme programı yaşandı. Pazartesi günü yeni bir yarışmacının katılacağı Doya Doya Moda'ya haftanın en düşük puanını alarak bugün veda eden kim oldu? İşte Doya Doya Moda 29 Mayıs bölümünde yaşananlar…

DOYA DOYA MODA GÜNÜN BİRİNCİSİ (29 MAYIS)

Doya Doya Moda 82 puan ile Sündüz haftanın birincisi oldu, kolyeyi taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ? (29 MAYIS)

Gamze, Emel ve Melika eleme potasına girdi. Yeni yarışmacı Melika potadan kurtuldu. Puanları eşit olduğu için hem Emel hem de Tuğçe yarışmadan elendiğini söyleyen Kemal Doğulu daha sonra şaka yaptığını açıkladı ve bu haftaya özel kimsenin elenmeyeceğini söyledi.

DOYA DOYA MODA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ? (22 MAYIS)

Doya Doya Moda 26'ncı haftasında büyük finalde önce son virajda Hanzade, Tuğçe ve Emel eleme potasına giren 3 yarışmacı oldu. İlk potadan kurtulan Hanzade oldu. Tuğçe yarışmaya veda etti. Puanları eşit olduğu için hem Emel hem de Tuğçe yarışmadan elendi.

EMEL BAŞKAN KİMDİR?

Annesi mücevher tasarımcısı, babası film çevirmeni olan Emel Başkan, 30 yaşında ve aslen Konyalı. Evli yarışmacı dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı, Günlük dizi Yemin'de oynadı. Emel Başkan, geçtiğimiz günlerde diplomalarından ve sertifikalarından bahsetmiş ancak jüriye ispat edememesi tartışmalara neden olmuştu.

Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik ve Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi'nden mezun olduğunu ve adalet bölümünde okuduğunu ifade eden Emel Başkan ayrıca, uzlaştırmacı, profesyonel emlakcı, özel silahlı güvenlik diploması, dikkat eğitim seminerleri sertifikası gibi belgelerinin olduğunu belirtmişti.