Lezzet Düşkünleri Boğaçhan kimdir? TV8 Lezzet Düşkünleri yarışmacıları kimler?

TV8’in yeni yarışması Lezzet Düşkünleri Pazartesi günü başladı ve bugün 4.gününde yine heyecanla izleniyor. Yeni başlamasına rağmen yarışmacıları ve konseptiyle oldukça ilgi çeken Lezzet Düşkünleri TV8 Lezzet Düşkünleri yarışmacılarının kimler olduğu merak ediliyor. Birinci gün arkadaşıyla yarışan, oldukça iddialı konuşan ve sinirli tavırlarıyla da dikkat çeken Lezzet Düşkünleri Boğaçhan kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılanlar arasında yer alıyor.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2020, 16:14 Güncelleme 28 Mayıs 2020, 16:14
Lezzet Düşkünleri Boğaçhan kimdir? TV8 Lezzet Düşkünleri yarışmacıları kimler?

İÇİNDEKİLER

Lezzet Düşkünleri Boğaçhan daha önce de "Kısmetse Olur" evlilik programına katılmıştı. Tanıdık yüz olan Lezzet Düşkünleri Boğaçhan kimdir, kaç yaşında, mesleği ne gibi soruların yanıtlarını haberimizde derledik. Ayrıca TV8 Lezzet Düşkünleri yarışmacıları kimler? Sorusunun yanıtını da paylaştık. Lezzet Düşkünleri Boğaçhan Tuzcu: "İsmimin bana verdiği özgüven ve hırsla bu yarışmaya geldim, buradan da birincilikle çıkıp gideceğim. Ekip arkadaşıma da çok güveniyorum." Sözleriyle ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ YARIŞMACILARI KİMLER?

Boğaçhan Tuzcu/Taylan Satmaz


24 yaşında İstanbul'da yaşayan Boğaçhan Tuzcu profesyonel şef. Ekranlara aşina olan Boğaçhan Tuzcu, daha önce Kısmetse Olur programında yarışmıştı.
24 yaşındaki Marmaris'te yaşayan profesyonel şef olan partneri Taylan Satmaz ile yan yana geldiklerinde çok eğlenip aynı zamanda eğlendirdiklerini düşünüyor. Uzun yıllara dayanan arkadaşlıklarını Lezzet Düşkünleri'ne taşıdı.

Sibel Döğen Gedik/Mehmet Emre Gedik

İstanbul'da yaşanyan 36 yaşındaki Sibel Döğen Gedik, işletmeci olarak çalışmakta. Partneri ve aynı zamanda iki yıllık evli olduğu 41 yaşındaki eşi Mehmet Emre Gedik ile Lezzet Düşkünleri programında yarışacak ve Mehmet Emre Gedik de profesyonel aşçı.

Selen Özcan/Gizem Özcan

Aslen Kayserili olan 22 yaşındaki Selen Özcani hukuk öğrencisi. Yemek yapmayı babaannelerinde öğrenen Özcan'ın partneri ve kardeşi Gizem Özcan da hukuk öğrencisi. Tatlılar konusunda oldukça iddialı olan ikili aynı evde yaşıyorlar ve genel olarak iyi anlaşıyor.

Pınar Türkyılmaz/Doğa Zeles

40 yaşında profesyonel bir aşçı olan Pınar Türkyılmaz'a çok baskın ve konuşkan bir karakter olan Doğa Zeles eşlk edecek ve Lezzet Düşkünleri2'nde başarı kovalayacak.

Gökhan Sarı/Burhan Selvi

37 yaşındaki Gökhan Sarı, profesyonel şef olmadan önce gayrimenkul işinde çalışmaktaydı. Mesleği aşçılık olan partneri Burhan Selvi ile TV8'in yeni yarışmasında başarı kovalayacak.