Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı nereli, boyu kaç?

TV8’in fenomen yarışması Survivor 2020 her akşam izleyiciler ile buluşuyor. Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor heyecanla takip edilirken yarışmacılarının hayatları da merak edilerek araştırılmaya başlandı. En dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alan Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorularının yanıtları gündemde en çok sorgulanan bilgilerden biri oluyor. Gönüllüler takımında yarışan, deli dolu, yeri geldiğinde oynamıyorum diyerek küsen Survivor Nisa hakkında merak edilen ayrıntıları haberimizde derledik. Peki bu akşam nasıl bir performans sergileyecek?

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2020, 18:38 Güncelleme 27 Mayıs 2020, 18:38
Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı nereli, boyu kaç?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020 yarışmasının güzel ve başarılı yarışmacısı Survivor Nisa Bölükbaşı nereli, boyu kaç sorularının yanıtı özellikle yarışma izlenirken sıklıkla araştırılıyor. Cemal Can ile yakın arkadaş olan Survivor Nisa Bölükbaşı sempatik tavırlarıyla da dikkat çekiyor. Bu akşamki iletişim oyununda sevdikleriyle görüntülü konuşma sayesinde buluşacak olan Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Sorusunun yanıtını paylaştık.

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998'de Çekya'nın başkenti Prag'ta doğdu. Nisa, 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı.
15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.
2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.
Nisa'nın boyunun 1.70 olduğu internette yer alan bilgiler arasında.

SURVİVOR 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kıran kırana süren mücadele sonucunda Gönüllüler takımı 10-6 mücadeleyi kazanan takım oldu.

GÖNÜLLÜLER: 10
ÜNLÜLER: 6

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yapılan oylama neticesinde ikinci eleme adayı Yunus Emre, Sercan ve Aycan'ın ada konseyinde adını yazdığı Elif oldu.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam iki takım arasında son derece heyecanlı geçen dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Sembolü ise Gönüllüler takımından Evrim aldı. Ada konseyinin ardından ilk eleme adayı Yunus Emre oldu.