Danla Bilic Cemal Can sevgili miydi? Danla Bilic Cemal Can arasındaki şifreli mesaj ne?

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile Survivor Cemal Can’ın çok yakın arkadaş olduğu biliniyor. İletişim ödüllerinde Cemal Can ile Danla Bilic görüşünce izleyiciler de ikilinin sevgili olup olmadığını merak etmeye başladı. Bu akşamki Survivor iletişim ödülünde de Danla Bilic ile Cemal Can arasındaki şifreli mesaj oldukça dikkat çekti. Peki Danla Bilic Cemal Can sevgili miydi? Survivor yeni bölüm fragmanını haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2020, 13:07 Güncelleme 27 Mayıs 2020, 13:07
Danla Bilic Cemal Can sevgili miydi? Danla Bilic Cemal Can arasındaki şifreli mesaj ne?

İÇİNDEKİLER

Survivor iletişim ödülünde Cemal Can'a yine doğum günü pastası sürprizi yapılıyor ve gözyaşları sel oluyor. Danla Bilic ile Cemal Can'ın şifreli konuşmaları ise en dikkat çeken detay oluyor. Instagram hesabından Cemal Can ile çekildikleri fotoğrafı da paylaşan Danla Bilic, "Acaba sevgililer miydi?" Sorularının da gündeme gelmesine neden oluyor. İşte merak edilen Danla Bilic kimdir? Sorusunun yanıtı…

DANLA BİLİC INSTAGRAM HESABI NE?



DANLA BİLİC KİMDİR?

Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya'da dünyaya gelmiştir. Danla Bilic'in boyu 1.65'tir.
Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir'dir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube'da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır.
Samimi ve doğal kişiliği sayesinde Youtube'da 2,5 milyona yakın, Twitter'da 2 milyon, Instagram'da ise 4,5 milyona yakın takipçisi bulunuyor.
Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Bilic, bir dönem kendi makyaj markasını oluşturarak internet üzerinden satışlar yapmıştır.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI