Survivor'da bu hafta eleme var mı? Heyecan sürüyor! 26 Mayıs Survivor'da bugün eleme neden olmadı?

Survivor'da bu hafta eleme var mı sorusunun yanıtı merak edilmeye başlandı. TV 8 ekranlarında yayınlandığı günlere damgasını vuran Survivor'da geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden isim Mert olarak açıklanmıştı. Yarışmada neden eleme olmadığını merak eden izleyiciler bu kapsamda arama motorlarında bu soruya yanıt arıyor. Peki, 26 Mayıs Survivor'da bugün eleme neden olmadı? İşte çok araştırılan o sorunun yanıtı...

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2020, 23:13 Güncelleme 26 Mayıs 2020, 23:13
Survivor’da bu hafta eleme var mı? Heyecan sürüyor! 26 Mayıs Survivor’da bugün eleme neden olmadı?

İÇİNDEKİLER

İzleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip edilen Survivor'da bu akşam iletişim oyunu heyecanı yaşandı. Başa baş süren mücadelenin ardından Gönüllüler takımı iletişim ödülünü kazanan takım oldu. Bilindiği üzere geçen hafta Survivor'a veda eden isim Mert Öcal olarak açıklanmıştı. Bugün ekranlarda eleme olmadığını gören izleyiciler Survivor'da bu hafta eleme var mı sorusuna yanıt arıyor. Peki, 26 Mayıs Survivor'da bugün eleme neden olmadı? İşte yanıtı...

SURVİVOR'DA BU HAFTA ELEME VAR MI?

Survivor'da bu hafta 'Ramazan Bayramı' nedeniyle eleme olmayacağı açıklandı. Bu kapsamda bu hafta hiçbir yarışmacı adaya veda etmeyecek. Survivor'da eleme gelecek hafta olacak.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasında kıran kırana süren mücadele sonucunda Gönüllüler takımı 10'a 5 oyunu kazandı.

SURVİVOR CANLI YAYIN REKORU NE KADAR OLDU?

Survivor ekibi ve Acun Ilıcalı'nın Instagram üzerinden başlattığı canlı yayın dünya rekoru kırdı. Survivor canlı yayınına 3 milyondan fazla kişi katıldı. Böylece dünya rekoru Acun Ilıcalı ve Survivor ekibinin oldu.

INSTAGRAM CANLI YAYIN DÜNYA REKORU KİMDEYDİ?

4 Mayıs 2020 tarihinde, Rapçi Tekashi 6ix9ine Instagram canlı yayınında en çok izlenenler rekorunu kırmıştı. 24 yaşındaki New York'lu rapçi, hapis cezası hakkında konuşmak ve hapis cezasını nasıl azalttığını açıklamak için Instagram'da canlı yayına başlamıştı. Bu canlı yayına 2 milyon kişi katılım gösterdi. Acun Ilıcalı bu rekoru kırarak birinci sıraya yerleşti.

SURVİVOR ŞARKI YARIŞMASINI KİM KAZANDI, KİM BİRİNCİ OLDU?

Eğlence dolu dakikaların yaşandığı şarkı yarışmasında Acun Ilıcalı canlı yayında sonuçları açıkladı. Kazanan isim Cemal Can oldu. Ardahan ise 2. olarak açıklandı.

Karaokede sonuncu olan isim Yunus Emre oldu. Ardından sondan ikinci Evrim, sondan üçüncü ise Sercan olarak açıklandı.

SURVİVOR'DA FUTBOL MAÇINI KİM KAZANDI?

Survivor 2020-Acun Medya arasındaki karşılaşma sona erdi. Acun Medya'nın önde götürdüğü karşılaşma 13-10 Acun Medya'nın galibiyetiyle sona erdi.

SURVİVOR 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kıran kırana süren mücadele sonucunda Gönüllüler takımı 10-6 mücadeleyi kazanan takım oldu.

GÖNÜLLÜLER: 10

ÜNLÜLER: 6

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yapılan oylama neticesinde ikinci eleme adayı Yunus Emre, Sercan ve Aycan'ın ada konseyinde adını yazdığı Elif oldu.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam iki takım arasında son derece heyecanlı geçen dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Sembolü ise Gönüllüler takımından Evrim aldı. Ada konseyinin ardından ilk eleme adayı Yunus Emre oldu.