Survivor Evrim ile Yunus Emre sevgili mi? Evrim Keklik ve Yunus Emre dansı

Survivor 2020 tüm hızıyla devam ederken aşk dedikoduları da bitmek bilmiyor. Yarışmanın dobra sözleriyle tanınan yarışmacısı Evrim Keklik ile son zamanlarda çok sinirlenen Yunus Emre aşk mı var? Sorusu sorgulanmaya başladı. Sebebi ise dün akşamki Survivor karaoke yarışması oldu. Adada da yakın arkadaşlıkları olduğu görülen Survivor Evrim ile Yunus Emre dans edince ve Cemal Can da “havada aşk kokusu var” diyince ortalık karıştı. Magazin gündeminde Survivor Evrim ile Yunus Emre sevgili mi? Sorularının yanıtları araştırılmaya başlandı.

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2020, 10:14 Güncelleme 26 Mayıs 2020, 10:14
Survivor Evrim ile Yunus Emre sevgili mi? Evrim Keklik ve Yunus Emre dansı

İÇİNDEKİLER

Survivor'dan elenen Mert için çok üzülen ve "adalarının birleşmesinin benim için artık bir önemi yok" diyen Evrim o zaman da Mert Öcal ile Evrim keklik sevgili mi? Sorularını akıllara getirmişti. Mert ise Evrim'i kardeşi olarak gördüğünü söyleyerek iddiaları reddetmişti. Evrim Keklik ve Yunus Emre dansından sonra yarışmacılardan henüz bir açıklama gelmedi. Survivor fenomenleri Evrim Keklik ve Yunus Emre'nin hayatlarını da merak ederek sık sık gündemde araştırmaya başladı.

SURVİVOR YARIŞMACISI EVRİM KEKLİK KİMDİR?

"Merhaba, ben Evrim Keklik, 29 yaşındayım. İstanbul'da doğdum, ilkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başladım ve 10 yıl boyunca devam ettim. Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti.
Sonrasında yaşadığım talihsizlik sebebiyle, omzumda oluşan sakatlığın tedavisi uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım. Bu sırada, Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim
Üniversitede 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdüğü için İstanbul'a, yani ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyine başladım.
1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum.

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

29.03.1993 İstanbul/Silivri'de doğan ve hala Silivri'de ikamet eden model, 1.85 boyunda ve 82 kilo. 2 çocuklu ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi'nde Ulaştırma Lojistik okuyor.
Lise hayatında yaşadığı bir rahatsızlık sonucu çok kilo aldığını ve okuldayken aldığı kilolarla çok dalga geçildiği için okulu bir türlü sevemediğini ifade eden Yunus Emre, bu sebeple tedavisi sona erdiğinde okul çıkışı şehir stadında koşarak 96 kilodan 64 kiloya düşmeyi başarmış.
17 yaşına geldiğinde başvuru yaptığı ajanslarla katalog çekimleri yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lerde çıkmaya başladıktan sonra modelliğin bir parçasının da spor olduğunu ve bu nedenle kum torbasının başında saatler geçirdiğini, küçüklüğünde ise hep dövüşçü olmayı hayal ettiğini fakat ailesinin buna izin vermediğini söylüyor.
Daha sonrasında spor salonuna gelen profesyonel kick boxer, güreşçi ve karetecilerle yaptığı antremanlarda onlardan daha iyi olduğunu fark eden Yunus Emre, MMA dövüşlerine katılmaya başlıyor. 2019'da Türkiye 3.'sü, İstanbul 2.'si olan Yunus Emre, şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgilendiğini, aksiyon filmi çekmek ve dövüş kulübü sahibi olmak gibi hayalleri olduğunu ifade ediyor.
MMA federasyonunun bile hocam diyerek hitap ettiği bir manken dövüşçü olduğunu söyleyen Yunus Emre, MMA'nın kötülüklerden arınma yolu ve kendi çapında başarısızlıklardan başarılar çıkarma öyküsü olduğunu düşünüyor.