Maria Dilek Gladkikh kimdir? Babası kim? Rus spiker Maria Dilek Gladkikh aslen nereli?

Gündemde en çok konuşulan isimler arasında Maria Dilek Gladkikh yer alıyor. Instagram hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla dikkat çeken Rus gazeteci ve spiker Maria Dilek Gladkikh, babasının Türk olduğunu söylemesi ile gündem konusu oldu. Özellikle aktif sosyal medya kullanıcıları Maria Dilek Gladkikh kimdir, aslen nereli, babası kim? Sorularının yanıtlarını gündemde sıkça araştırmaya başladı. İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2020, 10:32 Güncelleme 26 Mayıs 2020, 10:32
Maria Dilek Gladkikh kimdir? Babası kim? Rus spiker Maria Dilek Gladkikh aslen nereli?

İÇİNDEKİLER

Instagram hesabını aktif kullanan ve Türk toplumuyla ilgili de eğlenceli paylaşımlar yapan Maria Dilek Gladkikh binlerce kişi tarafından severek takip ediliyor. Babasının Türk olduğunu söyleyen fakat onu hiç görmediğini paylaşan Maria Dilek Gladkikh'ın hayatı oldukça merak edilmeye başlandı. Özellikle Maria Dilek Gladkikh babası kim, aslen nereli? Sorusu arama motorları üzerinden çok fazla sorgulanıyor.

MARIA DİLEK GLADKIKH KİMDİR?

Maria Dilek Gladkikh Moskova Devlet Üniversitesinde Televizyonculuk okudu. Annesi Rus, babası Türk'tür. Maria Dilek Gladkikh kendisi ile ilgili merak edilenleri instagram hesabından paylaştı:

"Babamı hiç tanımadım, fotoğraflarda gördüm sadece. 11 yaşına kadar Türkçe bilmiyordum, kan çekiyor ama Türkçe'yi tamamen kendim öğrendim. Türkiyede hiç yaşamadım. "Rusya24" kanalının Haber Spikeriyim. Stüdyo'da neler oluyor? Yayınların perde arkasını gösteriyorum. Rusça, İngilizce, İspanyolca biliyorum. Arapça ve Portekizce öğreniyorum şimdi. Bu dilleri nasıl öğrendim? Taktiklerimi paylaşıyorum"

Maria Dilek Gladkikh, son olarak Türk toplumunda en çok kullanılan jest ve mimikler adlı bir video paylaştı. Türk televizyonlarına yaptığı canlı bağlantılarla Rusya'daki gelişmeleri aktarmaya devam ediyor.

MARIA DİLEK GLADKIKH INSTAGRAM HESABI