Lezzet Düşkünleri Boğaçhan kimdir? Boğaçhan Tuzcu kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

TV8’de yeni başlayan Lezzet Düşkünleri yarışması Gabriele Sponza sunumu ile gerçekleşiyor. Lezzet Düşkünleri yarışmacıları ve hayatları merak edilerek araştırılmaya başlandı. Lezzet Düşkünleri Boğaçhan Tuzcu kimdir? Sorusunun yanıtı da gündemde sıkça araştırılıyor. Kısmetse Olur programından da tanıdığımız Boğaçhan Tuzcu kaç yaşında, Instagram hesabı ne? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2020, 11:38 Güncelleme 26 Mayıs 2020, 11:38
Lezzet Düşkünleri Boğaçhan kimdir? Boğaçhan Tuzcu kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

İÇİNDEKİLER

Yeni başlamasına rağmen ilgiyle izlenen Lezzet Düşkünleri yarışması farklı konsept ile izleyici karşısına çıkıyor. Lezzet Düşkünleri TV8'de hafta içi her gün gündüz kuşağında yer alıyor. Lezzet Düşkünleri Boğaçhan en merak edilen yarışmacılardan biri. Boğaçhan Tuzcu'nun hayatı hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ BOĞAÇHAN TUZCU KİMDİR?

27 yaşındaki yarışmacı aslen Rizeli olup; doğma büyümeli Ankaralıdır. Aşçılık üzerine eğitim almış Boğaçhan Tuzcu'nun anne ve babası ayrı yaşıyor. İkizler burcu olan Boğaçhan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunu ve yarışmada oldukça iddialı. Şu anda İstanbul'da yaşıyor.

NE DİYOR?

"İsmimin bana verdiği özgüven ve hırsla bu yarışmaya geldim, buradan da birincilikle çıkıp gideceğim. Ekip arkadaşıma da çok güveniyorum."
Boğaçhan Tuzcunun ekip arkadaşı Taylan Satmaz, 24 yaşında aşçı, Marmaris'te yaşıyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ BOĞAÇHAN TUZCU INSTAGRAM HESABI