Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Survivor Nisa Bölükbaşı boyu kaç?

Bayram çoşkusu Survivor 2020’de de yaşanıyor. 24 Mayıs yani bu akşam ekrana gelecek olan Survivor’da Anlat Bakalım oyunu oynanacak ve Survivor Nisa, Enis Arıkan ile eşleşecek. Tüm yarışmacılar bir ünlüyle eşleşirken oyunda eğlenceli anlar yaşanacak. Yeni fragmanda görülen bu haber üzerine Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Sorularının yanıtları gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. Sık sık oyunlarda suratı asılan, bazı oyunlarda ise hiç oynamayan Survivor Nisa Bölükbaşı’nın hayatına dair bilgileri derledik.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2020, 18:52 Güncelleme 24 Mayıs 2020, 18:52
Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Survivor Nisa Bölükbaşı boyu kaç?

İÇİNDEKİLER

Survivor Gönüllüler takımındaki dikkat çeken yarışmacılar arasında Survivor Nisa yer alıyor. Survivor 2020'de psikolojik olarak zorlanması Acun Ilıcalı tarafından anlayışla karşılanan Nisa Bölükbaşı kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde en çok araştırılan sorular arasında yer alıyor. Özellikle Survivor'ın yayın saatinde Survivor Nisa Bölükbaşı'nın hayatı hakkındaki bilgiler merak ediliyor. İşte Survivor Nisa Bölükbaşı boyu kaç? Sorusunun ve daha pek çok bilginin yanıtı…

SURVIVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018'de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

SURVİVOR 84.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kıran kırana süren mücadele sonucunda Gönüllüler takımı 10-6 mücadeleyi kazanan takım oldu.

GÖNÜLLÜLER: 10
ÜNLÜLER: 6

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yapılan oylama neticesinde ikinci eleme adayı Yunus Emre, Sercan ve Aycan'ın ada konseyinde adını yazdığı Elif oldu.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam iki takım arasında son derece heyecanlı geçen dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Sembolü ise Gönüllüler takımından Evrim aldı. Ada konseyinin ardından ilk eleme adayı Yunus Emre oldu.