Survivor Evrim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Evrim Keklik evli mi?

TV8’de her akşam ekrana gelen Survivor 2020 heyecanla izleniyor. Survivor’da parkurlar ve ödüller kadar yarışmacıların davranışları da dikkat çekiyor. Dobra konuşmaları ve tavırlarıyla ön plana çıkan Survivor Evrim hayatı en çok merak edilen yarışmacılar arasında yer alıyor. Survivor Evrim Keklik kimdir? Sorusunun yanıtı özellikle program izlenirken arama motorları üzerinden sıkça sorgulanıyor. Bu akşam Survivor Anlat Bakalım’da Yılmaz Morgül ile eşleşen Evrim Keklik hakkında merak edilenleri derledik.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2020, 18:34 Güncelleme 24 Mayıs 2020, 18:34
Survivor Evrim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Evrim Keklik evli mi?

İÇİNDEKİLER

Survivor Gönüllüler takımının güçlü kadın yarışmacısı Evrim Keklik kaç yaşında, nereli, evli mi gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Özellikle yarışmacı Yasin ile tartışmalarıyla dikkat çeken Survivor Evrim'in gerçek hayatı, hangi eğitimi aldığı, mesleğinin ne olduğu sık sık sorgulanıyor. 24 Mayıs akşamı Survivor Anlat Bakalım'da Yılmaz Morgül ile eşleşen Evrim Keklik izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak.

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacıları arasında yer alan Evrim Keklik kendisini şu şekilde tanımlıyor:

"Merhaba, ben Evrim Keklik, 29 yaşındayım. İstanbul'da doğdum, ilkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başladım ve 10 yıl boyunca devam ettim. Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti.

Sonrasında yaşadığım talihsizlik sebebiyle, omzumda oluşan sakatlığın tedavisi uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım. Bu sırada, Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim.

Üniversitede 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdüğü için İstanbul'a, yani ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyine başladım.1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum."

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SURVİVOR'A BU HAFTA HANGİ YARIŞMACI VEDA ETTİ?

Survivor'da elenen isim belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı Ada konseyinde toplandı. Ünlüler takımından Sercan, Aycan ve Mert eleme adayı olurken; Yasin ve Cemal Can eleme adayı olarak gösterildi. Acun Ilıcalı Survivor'a veda eden ismin Mert olduğunu açıkladı.

SURVİVOR SMS OYLAMASI SIRALAMASI

Survivor'da Gönüllüler takımından Barış Murat Yağcı SMS oylamasında birinci oldu. Barış eleme adayı olarak Cemal Can'ı gösterdi. Aynı zamanda Ünlüler Takımından Elif Yıldırım Gören SMS birincisi olarak açıklandı. Elif eleme adayı olarak Sercan'ı gösterdi.

Böylece Ünlüler takımından Sercan, Aycan ve Mert eleme adayı olurken; Yasin ve Cemal Can eleme adayı olarak gösterildi. Elenen isim ise Mert oldu.