Survivor futbol maçı kim kazandı? Survivor 2020-Acun Medya maçını hangi takım kazandı?

Heyecan dolu gelişmelerin peşi sıra yaşandığı Survivor'da bu akşam Acun Medya ve Survivor 2020 takımları arasında kıran kırana geçen bir futbol maçı mücadelesi yaşandı. Karşılaşma izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip edildi. Programı ekranları başında takip edemeyen izleyiciler "Survivor futbol maçı kim kazandı?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Survivor 2020 Acun Medya maçını hangi takım kazandı? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2020, 21:19 Güncelleme 24 Mayıs 2020, 21:36
Survivor futbol maçı kim kazandı? Survivor 2020-Acun Medya maçını hangi takım kazandı?

İÇİNDEKİLER

Survivor futbol maçı kim kazandı sorusunun yanıtı izleyiciler tarafından heyecanla araştırılıyor. Bu akşam Acun Medya ve Survivor 2020 takımı arasında heyecan dolu bir maç yapıldı. İki takımın kıran kırana mücadelede ettiği karşılaşmada heyecan doruktaydı. Peki, Survivor 2020-Acun Medya maçını hangi takım kazandı? İşte maça dair detaylar...

SURVİVOR'DA FUTBOL MAÇINI KİM KAZANDI?

Survivor 2020-Acun Medya arasındaki karşılaşma sona erdi. Acun Medya'nın önde götürdüğü karşılaşma 13-10 Acun Medya'nın galibiyetiyle sona erdi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kıran kırana süren mücadele sonucunda Gönüllüler takımı 10-6 mücadeleyi kazanan takım oldu.

GÖNÜLLÜLER: 10

ÜNLÜLER: 6

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yapılan oylama neticesinde ikinci eleme adayı Yunus Emre, Sercan ve Aycan'ın ada konseyinde adını yazdığı Elif oldu.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam iki takım arasında son derece heyecanlı geçen dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Sembolü ise Gönüllüler takımından Evrim aldı. Ada konseyinin ardından ilk eleme adayı Yunus Emre oldu.

SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da Anlat Bakalım oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasında şu an mücadele sona erdi. Anlat Bakalım oyununu 7-6 skorla Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR ERZAK OYUNU KİM KAZANDI?

İki takım arasındaki kıran kırana mücadele sona erdi. Sonuca göre oyunu Gönüllüler takımı 10-5 kazandı.

SURVİVOR'A BU HAFTA HANGİ YARIŞMACI VEDA ETTİ?

Survivor'da elenen isim belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı Ada konseyinde toplandı. Ünlüler takımından Sercan, Aycan ve Mert eleme adayı olurken; Yasin ve Cemal Can eleme adayı olarak gösterildi. Acun Ilıcalı Survivor'a veda eden ismin Mert olduğunu açıkladı.

SURVİVOR SMS OYLAMASI SIRALAMASI

Survivor'da Gönüllüler takımından Barış Murat Yağcı SMS oylamasında birinci oldu. Barış eleme adayı olarak Cemal Can'ı gösterdi. Aynı zamanda Ünlüler Takımından Elif Yıldırım Gören SMS birincisi olarak açıklandı. Elif eleme adayı olarak Sercan'ı gösterdi.

Böylece Ünlüler takımından Sercan, Aycan ve Mert eleme adayı olurken; Yasin ve Cemal Can eleme adayı olarak gösterildi. Elenen isim ise Mert oldu.