Survivor ödül oyununu kazanan hangi takım oldu? 21 Mayıs Survivor Anlat Bakalım ödülü neydi?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor dün akşam eğlenceli bir oyun ile ekrana geldi. Bu kez Survivor 2020’de parkur mücadelesi yoktu, yarışmacıların çok severek yer aldığı bir ödül oyunu vardı. Murat Ceylan’ın sunumuyla gerçekleşen Survivor Anlat Bakalım’da hem ünlüler hem de gönüllüler takımı başa baş mücadele verdi. Özellikle Aycan’ın kelimeleri anlamayışı kahkaha dolu anların yaşanmasına neden oldu. Peki 21 Mayıs Survivor Anlat Bakalım ödülü neydi?

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2020, 09:27 Güncelleme 22 Mayıs 2020, 09:27
Survivor ödül oyununu kazanan hangi takım oldu? 21 Mayıs Survivor Anlat Bakalım ödülü neydi?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020'nin en eğlenceli yarışmalarından biri olan Anlat Bakalım dün akşam ekranlara geldi. Hem Survivor yarışmacılarını hem de izleyicileri eğlendiren Anlat Bakalım oyununda ödül çok güzeldi ve her iki takım da kazanmak için elinden geleni yaptı. Peki 21 Mayıs Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 2020 Survivor Anlat Bakalım sunucu Murat Ceylan kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı da haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR ANLAT BAKALIM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımı, tatlı ödülünü kazanmak için Anlat Bakalım oyununda kendilerine sorulan sorulara doğru yanıt vermeye çalıştı. Kıyasıya rekabette kazanan takım 7-6 skoruyla Gönüllüler takımı oldu. Acun Ilıcalı'nın da sürpriziyle bal kaymaklarını yediler.

SURVIVOR 84. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Acun Ilıcalı'dan bayram sürprizi geldi…

MURAT CEYLAN KİMDİR?

15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Liseden sonra Londra'da Central Saint Martins'de Endüstriyel tasarım okudu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Henüz 2 yaşındayken piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan Wish, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı.

Survivor Murat Ceylan, 2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmıştı. Yarışma ardından bir gezi programıyla izleyicilerin karşısına çıktı.



17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı. 2016 yılında Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel aranjörlüğünde, söz ve müziği kendisine ait olan "Yeni Nesil" adlı bir müzik albümü çıkarttı. Çıkış parçasının klibini başarılı fotoğrafçı, Nihat Odabaşı ile çekti. İngilizce parçaları ile de genç sanatçı dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. TMC FİLM ve Fox TV işbirliğinde hazırlanan FAMİLYA dizisinde oynadı. All Star formatlı Survivor 2018 sezonunda yeniden yarışan Murat Ceylan, '5 yıl önce çocuk olarak gittiği Survivor'a, olgunlaşmış bir genç olarak gidiyorum' sloganıyla iddiasını ortaya koymuştu.

Müziğin yanı sıra pek çok sporda aktif olan Murat Ceylan, İstanbul Atlı Spor Klubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness dışında surf ve patenle ilgilenmektedir.