Defne Samyeli kimdir, yaşı kaç? Güzelliği ile büyüleyen Defne Samyeli’nin Instagram hesabı nedir?

Ekranların tanıdık yüzü Defne Samyeli sık sık gündem olmayı başarıyor. Özellikle Cem Yılmaz ile sevgili olduklarında gündeme bomba gibi düşen Defne Samyeli, şimdi ayrılsalar da yine hayatı merak edilenlerden biri. Yıllar geçse de güzelliğine güzellik katan Defne Samyeli Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla da dikkat çekiyor. Yine böyle bir paylaşımdan sonra Defne Samyeli kimdir, kaç yaşında? Sorularının yanıtları internet üzerinden sıkça araştırılmaya başlandı.

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2020, 11:19 Güncelleme 22 Mayıs 2020, 11:19
Defne Samyeli kimdir, yaşı kaç? Güzelliği ile büyüleyen Defne Samyeli’nin Instagram hesabı nedir?

İÇİNDEKİLER

90'lı yıllarda katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü seçilerek bir döneme damgasını vuran Defne Samyeli, hala kusursuz fiziği ile dikkat çekiyor. Daha önce haber sunuculuğu yapan sonra dizilerde oynayan ve şimdilerde şarkı söyleyen Defne Samyeli, gündemde en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Merakla sorgulanan Defne Samyeli'nin Instagram hesabını da haberimizden öğrenebilirsiniz.

DEFNE SAMYELİ INSTAGRAM HESABI


DEFNE SAMYELİ KİMDİR?

Defne Samyeli (d. 17 Mart 1972, İstanbul), Türk haber sunucusu, köşe yazarı, program sunucusu ve oyuncu.

Ailesinin ikinci kızı olarak dünyaya geldi. 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü oldu.

Daha sonra haberciliğe başlayan ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Samyeli, Tuncay Özkan yönetimindeki Kanal D ana haber bülteninde haber sunuculuğu yapmıştır. Samyeli, Kanal D ana haber bülteninde farklı haber sunuş tarzıyla uluslararası 2 ödüle layık görülmüştür. Samyeli, Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı, ardından Show TV ana haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2010 Mayıs ayından itibaren bir süre atv'de yayınlanan "Defne Her şey Bambaşka" isimli programı sunmuştur. Şuanda ise a Haber'de A3 haber kuşağını sunmatadır. Samyeli'nin 4 Temmuz 1994 tarihli "Tek Başına" isimli bir albümü de bulunmaktadır.

2000 yılında rahim kanserine yakalandı. Tedavi görüp iyileşti. Temmuz 2000 ayında Amerika'ya giderek New york'da Ameliyat oldu. Amerika dönüşü 11 Eylül 2000'de Kanal D ekranında görevinin başına döndü. 15 Temmuz 2002'de ise Show TV'ye transfer oldu. 2008 yılında Ali Kırca ekibiyle beraber Show TV'ye gelince işsiz kaldı. 2010 Mayıs ayından itibaren bir süre ATV'de yayınlanan "Defne Her şey Bambaşka" isimli programı sundu. A Haber'de A3 haber kuşağını sundu.

Defne Samyeli, 29 Haziran 1995 tarihinde mimar Eren Talu ile evlendi. 2009'un Ekim ayında Samyeli boşanma davası açtı. 16 yıl sonra 2011 yılında boşandılar. Deren ve Derin adlarında iki kız çocuğu var. İlk kızı Deren'i 1996 yılında Las Vegas'ta dünyaya getirdi. Bebeğin adı anne ve babasının adlarının birleşiminden gelmektedir. 2003 yılında ikinci kızı Derin doğdu. Defne Samyeli, boşandıktan sonra siyasetçi Hüsamettin Özkan'ın eski damadı Emre Alkin ile nişanlandı. Defne Samyeli, 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı "Babam Sınıfta Kaldı" adlı dizide Cem Davran ile başrolü oynadı. Milliyet Gazetesi'nde yapmakta olduğu köşe yazarlığını 3 Ocak 2015 tarihinde bıraktı.
Defne Samyeli, 16 Ağustos 2015 tarihinde "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin 9. sezon kadrosuna 'Ajan Zeynep' olarak katıldı.