İlk Öpücük oyuncuları kimdir? İlk Öpücük filmi konusu nedir? İlk Öpücük nerede çekildi?

İlk Öpücük oyuncuları kimdir? İlk Öpücük filmi konusu nedir? Televizyonda izleyicilerle buluşacak İlk Öpücük filmi nerede çekildi? Televizyon ekranlarında yayınlanan filmler izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Bu akşam ekranlara gelecek İlk Öpücük filminin oyuncu kadrosu ve konusu da merak ediliyor. Yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı 2017 yapımı romantik komedi türündeki film oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2020, 17:42 Güncelleme 20 Mayıs 2020, 17:42
İlk Öpücük oyuncuları kimdir? İlk Öpücük filmi konusu nedir? İlk Öpücük nerede çekildi?

İÇİNDEKİLER

İlk Öpücük filmi konusu nedir? İlk Öpücük oyuncuları kimdir? İlk Öpücük nerede çekildi? Bu akşam televizyonda izleyicilerle buluşacak İlk Öpücük filmi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Her akşam televizyonlarda yepyeni filmler yayınlanıyor. Birbirinden güzel ve kaliteli filmler izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Merak edilen bir başka film de İlk Öpücük oldu. Filmde; geçirdiği bir kaza nedeniyle hafıza sorunları yaşayan ve her güne 2 yıl öncesinden başlayan Bahar ve çapkın Hakan'ın maceraları konu ediliyor.

İLK ÖPÜCÜK FİLMİ KONUSU

Geçirdiği bir kaza nedeniyle hafıza sorunları yaşayan ve her güne 2 yıl öncesinden başlayan Bahar, babası ve abisinin büyük özverileri sayesinde hayatına hep aynı 24 saati yaşayarak devam etmektedir. Yaşadığı kasabanın çapkın gençlerinden Hakan, Bahar'ı görür görmez aşık olmuştur; ancak, genç kadının durumunu öğrenince, ona her gün yeniden kendini sevdirebilmek için aynı özverili yaşamı kabul etmek zorunda kalacaktır.

İLK ÖPÜCÜK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

İlk Öpücük filminin çekimleri Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne bağlı Gölyazı ve Tirilye beldelerinde yapıldı.

İLK ÖPÜCÜK FİLMİ OYUNCULARI

Özge Gürel geçirdiği bir kaza sonucu, kaza gününden sonra olan hiçbir şeyi hafızasında tutamayan Bahar'ı canlandırırken; Murat Yıldırım, Bahar'la karşılaşana kadar hiç aşkı tatmamış çapkın bir Hakan'a hayat veriyor. İkiliye kadroda Cezmi Baskın, Beyti Engin, Hayrettin Karaoğuz, Sadi Celil Cengiz, Erol Aksoy ve Gamze Karaduman eşlik ediyor.