Berk Keklik kimdir, kaç yaşında? Kelime Oyunu’na katılan Berk Keklik Instagram hesabı ne?

Sosyal medya fenomeni olan Berk Keklik, Ali İhsan Varol’un sunduğu Kelime Oyunu programına katıldı. Sunucuya sorular soran ve eğlenceli anların yaşanmasını sağlayan Berk Keklik’in hayatı hakkındaki bilgiler de merak edilerek internet üzerinden sıkça sorgulanmaya başlandı. Komik ve eğlenceli videoları ile güldüren Berk Keklik’in Instagram hesabı da merak edilenler arasında yer aldı. Milyonlarca takipçisi bulunan Berk Keklik’in yaşı ve hayatına dair bilgiler haberimizde yer alıyor.

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2020, 16:45 Güncelleme 20 Mayıs 2020, 16:46
Berk Keklik kimdir, kaç yaşında? Kelime Oyunu’na katılan Berk Keklik Instagram hesabı ne?

İÇİNDEKİLER

19 Mayıs'a özel Kelime Oyunu programında Berk Keklik sunucu Ali İhsan Varol'a sorular sordu ve izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Komik videolarıyla tanınan ve bir milyonun üstünde takipçisi bulunan Berk Keklik kimdir, kaç yaşında, nereli gibi soruların yanıtlarını derledik. Arama motorlarında çok sık sorgulanan Berk Keklik instagram hesabı ne? Sorusunun yanıtını da paylaştık.

BERK KEKLİK INSTAGRAM HESABI

BERK KEKLİK KİMDİR?

Berk Keklik, 9 Mayıs 2000 yılında Sivas'ta doğdu. Annesi sınıf öğretmeni, babası eski Milli Güreşçidir. İlk öğretim hayatına Sivas'ta başlamıştır. Ortaokula başladığında, Devlet Tiyatroları kapsamında dönem oyunlarında yer aldı. Sivas Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi'nde Reklamcılık bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir. Devlet Tiyatroları'nda Selçuk Veysel Zurnazanlı, Murat Gökçer ve Halil Aydoğdu gibi Devlet Sanatçılarından birebir eğitim almıştır. Bu eğitimlerin ardından katıldığı tiyatro senaryosu yazım yarışmalarında dereceler yapmıştır. Ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi KısaKes Film Yarışması'nda "En İyi Senaryo" ödülünün sahibi olmuştur. Sosyal medya aracılığıyla ürettiği mizahi içeriklere bu süreçte başlamıştır. Aynı zamanda müzikle ilgisini de ürettiği içeriklerde kullanmıştır.

Doğukan Sarıtaş ile "Hevesim Yok" isimli müzik parçasını çıkarmıştır. Bu şarkının elde ettiği başarı sonrasında müzik alanında da kendisini kanıtlamıştır. "Duraktan Durağa" isimli yarışma programını başlattıktan sonra basında büyük yer edinmiştir. 2019: KısaKes Film Festivali Ödülü – "En İyi Senaryo" ödülünü aldı.

Yıllardır devam eden Ali İhsan Varol'un sunduğu "Kelime Oyunu" programında bir bölümü sunmuştur.