Kafalar Karışık filmi konusu ve oyuncuları! Kafalar Karışık oyuncuları kimdir?

Kafalar Karışık oyuncuları kimdir? Kafalar Karışık filmi konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Televizyon ekranlarında yayınlanan filmler sinema severler tarafından sorgulanıyor. Bu filmlerden birisi de Kafalar Karışık adlı film oldu. Komedi türündeki film, Youtube'da 4,5 milyonun üzerinde takipçisi bulunan 'Kafalar' ekibi tarafından yapıldı. Filmde birçok Youtube ünlüsü de yer alıyor.

Giriş Tarihi 19 Mayıs 2020, 17:59 Güncelleme 19 Mayıs 2020, 17:59
Kafalar Karışık filmi konusu ve oyuncuları! Kafalar Karışık oyuncuları kimdir?

İÇİNDEKİLER

Kafalar Karışık filmi konusu nedir? Kafalar Karışık oyuncuları kimdir? Bu akşam televizyonda izleyicilerle buluşacak Kafalar Karışık konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Her akşam televizyonlarda yepyeni filmler yayınlanıyor. Birbirinden güzel ve kaliteli filmler izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Merak edilen bir başka film de Kafalar Karışık oldu. Kafalar Karışık oyuncuları ve konusu merak konusu oldu.

KAFALAR KARIŞIK KONUSU

Atakan'ın sevgilisi Buse ile mutlu bir birlikteliği vardır. Çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Zengin bir kadın olan Buse'nin dedesi ise bu evliliğe razı gelmez. Atakan ne yaparsın yapsın Buse'nin dedesini ikna edemez. Böyle olunca geriye tek çare Buse'nin yıllardır kayıp olan öz babasının bulmak kalır. Müstakbel kayınpederini bulmak için macera dolu bir yola koyulan Atakan'a bu serüvende yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder.

KAFALAR KARIŞIK OYUNCULARI KİMDİR?

Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Metin Akpınar, Cihan Ünal, Perihan Savaş, Güven Kıraç, Erkan Can, Feride Hilal Akın, Ruhi Sarı, Nilgün Kasapbaşoğlu, Zuhal Yalçın, Selahattin Taşdöğen ve Enes Batur gibi isimlerden oluşan geniş bir oyuncu kadrosunun rol aldığı filmin yönetmenliğini Yücel Yolcu yaptı.

Yönetmen koltuğuna Yücel Yolcu'nun oturduğu film, Metin Akpınar'ın yanı sıra Perihan Savaş, Cihan Ünal, Erkan Can, Güven Kıraç, Nilgün Kasapbaşoğlu, Zuhal Yalçın, Ruhi Sarı, Erhan Yazıcıoğlu ve Selahattin Taşdöğen gibi usta oyuncuları ağırlıyor.