Kurtarıcı filmi oyuncuları kimdir? Kurtarıcı konusu nedir?

Kurtarıcı konusu nedir? Kurtarıcı filmi oyuncuları kimdir sorusuna arama motorlarında yanıt aranıyor. Bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak Kurtarıcı filmi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Aksiyon dolu filmde, emekli bir CIA ajanının babasını kurtarmak için sergilediği mücadele konu ediliyor. Filmin oyuncu kadrosu da yıldız isimlerle dolu. İşte, Kurtarıcı filmi konusu ve oyuncuları!

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2020, 17:35 Güncelleme 18 Mayıs 2020, 17:35
Kurtarıcı filmi oyuncuları kimdir? Kurtarıcı konusu nedir?

İÇİNDEKİLER

Kurtarıcı filmi konusu nedir? Kurtarıcı filmi oyuncuları kimdir? Televizyon ekranlarında yayınlanacak Kurtarıcı filmi konusu ve oyuncuları merak konusu. Birbirinden yıldız isimlerle dolu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde, CIA ajanının kaçırılması ve kaçarak babasını kurtarması konu alınıyor. Filmde; Bruce Willis, Kellan Lutz, Gina Carano, D.B. Sweeney, Joshua Mike gibi isimler yer alıyor.

KURTARICI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Emekli bir CIA ajanı olan Leonard Turner (Bruce Willis), Condor adında çok değerli bir donanım parçasını teslim almak üzereyken terörist bir örgüt tarafından kaçırılıp rehin alınır. Turner vasıtasıyla CIA'e, 14 saat içinde örgütün talepleri karşılanmazsa bu donanım vasıtasıyla dünyadaki tüm iletişim araçlarının kontrolünün ele geçirileceği ve füze sistemlerinin ABD'ye yönlendirileceği tehdidinde bulunulur.

Bu esnada Prag'da CIA için analiz sorumlusu olarak çalışan Harry (Kellan Lutz) durumdan haberdar edilir, ancak yardım etmesine izin verilmez. Kimsenin babasının hayatını düşünmediğini gören Harry, bir şekilde kaçmayı başararak ABD'ye döner ve babasını kurtarmak için tek başına mücadeleye girişir.

KURTARICI FİLMİ OYUNCULARI

Bruce Willis
Rolü : Leonard Turner

Kellan Lutz
Rolü : Harry Turner

Steve Coulter
Rolü : Theodore Sitterson

Gina CaranoRolü : Victoria

Christopher Rob Bowen
Rolü : Agent Nick Purvis

Nick Loeb
Rolü : Vinn

Summer Altice
Rolü : Denise

D.B. Sweeney
Rolü: Ken Robertson