Survivor Evrim kimdir? Survivor Evrim Keklik kim, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor Evrim kimdir? 2020 Survivor yarışmacısı Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi gibi sorulara yarışmanın izleyicileri yanıt arıyor. Survivor’da her geçen gün heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Adada sık sık gergin anlar da yaşanıyor. Programı izleyenlerin dikkatini Evrim Keklik isimli bir yarışmacı çekiyor. Peki; Evrim Keklik kimdir? İşte yarışmacı hakkında merak edilen bilgiler!

Giriş Tarihi 16 Mayıs 2020, 17:38 Güncelleme 16 Mayıs 2020, 17:38
Survivor Evrim kimdir? Survivor Evrim Keklik kim, kaç yaşında, nereli, evli mi?

İÇİNDEKİLER

Survivor Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Survivor yarışmasında heyecan dorukta. Finale doğru adım adım gidilirken, yarışmacılar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Adada ödül oyunları için yapılan mücadelelerin yanı sıra yarışmacılar arasındaki sürtüşmeler de dikkat çekiyor. Yarışmacıların özel hayatları da araştırılıyor. Peki; Survivor Evrim kimdir? İşte, Survivor Evrim Keklik kaç yaşında, nereli, evli mi sorularının yanıtları!

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacıları arasında yer alan Evrim Keklik kendisini şu şekilde tanımlıyor:

"Merhaba, ben Evrim Keklik, 29 yaşındayım. İstanbul'da doğdum, ilkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başladım ve 10 yıl boyunca devam ettim. Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti.

Sonrasında yaşadığım talihsizlik sebebiyle, omzumda oluşan sakatlığın tedavisi uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım. Bu sırada, Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim.

Üniversitede 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdüğü için İstanbul'a, yani ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyine başladım.1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum."

SURVİVOR BASKET MAÇINI KİM KAZANDI?

Acun Medya ve Survivor 2020 takımı arasında büyük bir mücadele yaşandı. Karşılaşma 19-19 beraberlikle sonuçlandı.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da kıran kırana geçen ödül oyununu 10-9 Ünlüler takımı kazandı. Son atışlarda Evrim ve Elif karşı karşıya geldi. Elif'in başarılı atışlarıyla ödül oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

SURVİVOR BİREYSEL SEMBOL OYUNUNU KAZANAN TAKIM HANGİSİ OLDU?

Survivor bireysel sembol oyununu erkeklerde kazanan Yasin olurken kadınlarda kazanan isim Evrim olarak açıklandı.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Acun Ilıcalı Ersin'in sakatlıktan ötürü Survivor'a devam edemeyeceğini açıkladı. Acun Ilıcalı bunun beklemediği bir gelişme olduğunu ve çok üzüldüğünü belirtti. Ilıcalı bu ayrılık için "Hiç beklemediğim bir vedaydı" dedi.