Gelinim Mutfakta kim elendi? 15 Mayıs Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu!

Gündüz kuşağının sevilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, bugün haftanın finali bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her gün farklı lezzetleri yapan gelinlerin yemekleri kayınvalideler tarafından gözü kapalı bir şekilde tadılıyor ve puan veriliyor. Kayınvalideler kimin kendi gelini olduğunu bilmeden puanlama yapıyor. Gelinim Mutfakta 15 Mayıs Cuma günü haftanın finalinde bir gelin birinci olurken bir gelin de yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Peki Gelinim Mutfakta’ya veda eden yarışmacı kim oldu?

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2020, 16:22 Güncelleme 15 Mayıs 2020, 16:22
Gelinim Mutfakta kim elendi? 15 Mayıs Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu!

İÇİNDEKİLER

Kanal D'de Fatih Ürek'in sunuculuğu ile her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da yine heyecan dolu bir haftanın finali yaşandı. Gelinim Mutfakta'da günlük olarak puanlama yapılırken her gün bir kişi birinci olarak çeyrek altının da sahibi oluyor. Her hafta Cuma günü ise Gelinim Mutfakta'dan en düşük puanı alan yarışmacı elenirken, en yüksek puanı alan 5 altın bileziği koluna takıyor. Peki bu hafta şanslı olan gelin kimdi? Haftanın puanlaması nasıl oldu?

GELİNİM MUTFAKTA SAAT KAÇTA?

Kanal D'de hafta içi her gün 13:15'te yayınlanan programı saatinde göremeyenler merak etmeye başladı. Gelinim Mutfakta'nın yayın saati değişti ve artık 13:45'te Kanal D'de izlenebilecek.

GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS GÜN PUANLAMASI

Gelinim Mutfakta günün sonuncusu 8 puan ile Hatice oldu.
Günün ikinci en düşük ikinci puanını alan isim 10 puan ile Kıymet oldu.
Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelin 14 puan ile Neslihan oldu.

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Kıymet ve Neslihan haftanın düşük puanını aldılar.

En düşük puanı alarak Gelinim Mutfakta'dan elenen yarışmacı 42 puan ile Kıymet oldu.

Haftanın en yüksek puanını alıp, 5 altın bileziğin sahibi ise 69 puan ile Elif oldu.

GELİNİM MUTFAKTA SON BÖLÜMDE KİM ELENMİŞTİ?

Gelinim Mutfakta'da bugün son yemekler yapılan ve kayınvalideler yemeklerin tadına bakarak puanlarını verdi. Haftanın en düşük puanını alan 2 gelini Betül ve Hatice oldu. Haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda eden gelini de 41 puanla Betül oldu.

GELİNİM MUTFAKTA HATİCE KİMDİR?

1992 İstanbul doğumlu olan Hatice Karabulut, Gelinim Mutfakta yarışmasına 1. bölümden itibaren dahil olmuştu. Ev hanımı olan Hatice Karabulut, 2012 yılında Hüseyin Karabulut'la hayatını birleştirmişti. Hüseyin- Hatice Karabulut çiftinin 4 yaşında İkranur ve 3 aylık İdil Erva adında 2 kız çocukları var.

Gelinim Mutfakta'nın ilk bölümlerinde en popüler isimlerinden olurken ani bir kararla programı bırakan Hatice Karabulut ve kayınvalidesi Hüsniye Karabulut daha hırslı bir şekilde programa yeniden başladılar.