Doya Doya Moda kim elendi? 15 Mayıs Doya Doya Moda birincisi kim oldu?

Gündüz kuşağının sevilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda her gün merakla takip ediliyor. Büyük beden yarışmacılar her gün farklı bir konsept ile modaya bakış açılarını yansıtıyor. Jüri üyeleri ise gün bazlı olarak puanlarını veriyor. Her Cuma günü Doya Doya Moda elemesi yaşanıyor ve tüm hafta alınan puanlar da bugünün gidişatını büyük oranda etkiliyor. Peki 15 Mayıs Doya Doya Moda’dan kim elendi? En yüksek puanı alarak günün birinci olup, kolyeyi elde eden yarışmacı kim oldu? İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2020, 16:14 Güncelleme 15 Mayıs 2020, 16:14
Doya Doya Moda kim elendi? 15 Mayıs Doya Doya Moda birincisi kim oldu?

İÇİNDEKİLER

TV8'in heyecanla izlenen yarışması Doya Doya Moda'da bir haftanın finali daha yaşandı ve yarışmacılarından biri elendi. Jüri koltuğundan Kemal Doğulu, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu 15 Mayıs Doya Doya Moda puanlaması belli oldu. Bu hafta elenmek üzere potaya çağırılan iki isim oldu. Peki bu isimlerden hangisi yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Haftanın birincisi olarak kolye ödülünü kapan hangi isim gözyaşlarına boğuldu? Doya Doya Moda haftanın finalinde yaşananları haberimizde bulabilirsiniz.

DOYA DOYA MODA 15 MAYIS HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Toplam puan alarak haftanın birincisi olan ve kolyenin sahibi Hanzade oldu.

DOYA DOYA MODA'DA KİM ELENDİ?

Eleme potasına giren adaylar Tuğçe ve Mira oldu. Doya Doya Moda'ya veda eden isim Mira oldu.

MİRA MUHTARZADE KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacıları arasına sonradan dahil olan Mira Muhtarzade, aslen İranlı ve 23 yaşında. Moda ile ilgilenen Mira Muhtarzade, modellik yapıyor. 3 yıldır İstanbul'da yaşıyor. 1.64 boyunda Mira Muhtarzade, 72 kilo, 42-44 beden giyiyor. Yarışmaya katıldığı ilk gün hayatı hakkında bilgiler veren Mira Muhtarzade, "Kendimi bildim bileli modayla ilgileniyorum. Mesleğim gereği modayı yakından takip ediyorum. Tarzıma güveniyorum ve burada şampiyon olmaya geldim. İnşallah şampiyon ben olacağım." sözleriyle iddiasını ortaya koymuştu.

DOYA DOYA MODA HANZADE NUH KİMDİR?

Doya Doya Moda'nın yeni yüzlerinden olan Hanzade Nuh'un hayatıyla ilgili bilgiler merak ediliyor.
Doya Doya Moda yeni yarışmacısı Hanzade Nuh, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor ancak aslen Adanalı. Aşçılık yapan Hanzade Nuh, Doya Doya Moda programına katılma nedenini şu sözlerle dile getirdi. "Tarzıma çok güveniyorum, aynı zamanda enerjime çok güveniyorum."

DOYA DOYA MODA'DA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Doya Doya Moda'da geçen hafta veda eden isim en az puanı alan Mezküre oldu. Son ikiye kalan Su, 5 kolye almasına rağmen potaya kalacak kadar kötü giyinmesi nedeniyle Kemal Doğulu tarafından eleştirildi.

Doya Doya Moda'nın 8 Mayıs 2020 tarihli son bölümünde haftanın kazananı belli oldu. Emel, Betül, Su, Mira, Sündüz, Hanzade ve Mezküre haftanın en şıkı olabilmek için yarıştı. 65 puanla Betül haftanın birincisi olarak altın kolyeyi almaya hak kazandı.