ATV SON BÖLÜM İZLE! Esra Erol'da son dakika DNA sonucu gelişmesi: Ali Celepoğlu Uğurcan'ın babası değil mi?

Son dakika Esra Erol gelişmeleri... Atv canlı yayınında yayınlanan Esra Erol'da bugün (15 Mayıs Cuma) neler oluyor? Esra Erol'un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. Türkiye Uğurcan ve annesi Nargüzel Celepoğlu'nu izledi! Uğurcan'ın bugüne kadar hiç görmediği babasını Esra Erol buldu, milyonlar gözyaşlarına boğuldu. Ancak ikinci şok canlı yayında geldi. Ali Celepoğlu, "O benim çocuğum değil" sözleri ile herkesi şaşkına çevirdi. Uğurcan'ın babası Ali Celepoğlu mu? Son dakika DNA sonucu gelişmesi 15 Mayıs Atv Esra Erol'da canlı yayınında!

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2020, 17:02 Güncelleme 15 Mayıs 2020, 18:40
ATV SON BÖLÜM İZLE! Esra Erol’da son dakika DNA sonucu gelişmesi: Ali Celepoğlu Uğurcan’ın babası değil mi?

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da canlı yayınında bugün (15 Mayıs Cuma) neler yaşanıyor? Türkiye Uğurcan ve annesi Nargüzel Celepoğlu'nu izledi! Uğurcan'ın bugüne kadar hiç görmediği babasını Esra Erol buldu, milyonlar gözyaşlarına boğuldu. Ancak ikinci şok canlı yayında geldi. Ali Celepoğlu, "O benim çocuğum değil" sözleri ile herkesi şaşkına çevirdi. Uğurcan, babası Ali Celpoğlu'nu ilk kez Esra Erol'da canlı yayınında karşı karşıya geliyor. DNA testi sonucu Atv ekranlarında Esra Erol tarafından paylaşılacak! Ali Celepoğlu Uğurcan'ın babası değil mi? 20 yıllık gerçek ortaya çıktı. Yapılan DNA sonucuna göre; Ali Celepoğlu Uğurcan'ın babası değil! Uğurcan'ın 'Babam yok hala ortada!' diyerek canlı yayında hıçkırıklara boğulması, hem ekranların başındaki izleyicilere hem de Esra Erol'a duygusal anlar yaşattı!

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Yusuf Helvacı, bir hafta evli kaldığı ve ardından kendisini terk eden Ebru Canpolat Helvacı'nın bulunması için atv'nin başarılı programı Esra Erol'daya katıldı. Esra Erol ve ekibinden yardım isteyen Yusuf Bey, sosyal medyadan tanıştığı ve evlendiği Ebru Hanım'ın hayatını kararttığını öne sürdü. Canlı yayında karı - kocanın büyük yüzleşmesi!

Yusuf Helvacı'nın büyük iddiası!

3 yıl önce eşini kaybeden ve kimsesi olmadığı anlatan Ebru Canpolat ile hayatını birleştiren Yusuf Helvacı iddiaya hayatının şokunu yaşadı.Kendisini Samsun'da yaşlı bir kadına bakan birisi olarak tanıtan Ebru Hanım'ın evlilik vaadiyle bir çok kişiyi dolandırdığını öne sürüldü. "Karım Ebru ile sadece bir hafta aynı evde yaşadık,Ebru benim gibi çok kişiyi evlilik vaadiyle dolandırmış benimle evlenmesinin tek nedeni benden nafaka almakmış!" diyen Yusuf Helvacı, evde tüfeği olduğu için eşinin kendisinden şikayetçi olduğunu iddia etti. Ankara'da hayatını liseye giden kızıyla devam ettiren Yusuf Helvacı, eşinin kendisine 30 Mart 2020'de nikah olur olmaz şahitlerin önünde ben nafaka almak için evlendim,dediğini öne sürdü. Kızının bu evlilik yüzünden evden ayrıldığını belirten Helvacı, Ebru Hanım'ın 6 Nisan'da evi terk ettiğini anlattı.

Ebru Canpolat hakkındaki iddialara yanıt verdi!

Esra Erol'da 14 Mayıs Perşembe neler oldu? Ebru Canpolat canlı yayına telefonla bağlanarak iddialara yanıt verdi. İmam nikahıyla üç ay beraberlik yaşadıklarını belirten Ebru Hanım, Yusuf Bey'in kızıyla iş birliği yaparak kendisini evden kovduğunu öne sürdü. Kadın sığınma evine evine gittiğini ancak Yusuf Helvacı'nın kendisini çağırmasıyla yeniden eve döndüğünü ve nikah kıydıklarını anlattı. Sürekli rahmetli eşini anlattığını belirten Ebru Hanım silahla tehdit edildiğini iddia etti. Canpolat nikahlı eşi için üç ay uzaklaştırma kararı aldığını da söyledi.

Türkiye günlerce Dilek Yazgan'ı konuştu! Bir gece öncesinde eşi ve kızıyla körebe oynadı, sonra kaçtı! Anne ve babasının yalvarışlarına kulak asmadı! Herkesi karşısına alan Dilek Yazgan hakkında büyük şok!

Hafta içi her gün Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen programda ilginç bir olay yaşandı.
İftardan sonra kocası duştayken ayağına terliği geçirip gönül ilişkisi yaşadığı öne sürülen tavukçuya kaçan Dilek isimli kadını aramaya eşi ve ailesi geldi.

Esra Erol, esrarengiz bir şekilde evi terk eden Dilek'i sonunda buldu. Canlı yayına çıkan Dilek, ne eşinin ne anne ve babasının 'eve dön' çağrılarına yanıt verdi. Neden kaçtığın çocuklarının "Eve dön" çağrılarına kulak asmadı.

Sadece boşanmak istediğini söyleyen Dilek, artık kendi hayatını yaşamak istediğini belirtti.
Dilek'e kim ne söylerse söylesin ikna edemeyince Esra Erol, kadını ikna etmek için bu kez 3 çocuğunun ona yaptıkları çağrının yer aldığı videoyu yayınladı.

Dilek küçük çocuklarının 'anne eve dön' çağrıları karşısında gözyaşlarına boğuldu. Ancak yine de kararından vazgeçmedi.
Dilek'in bu ayak diremesi ise Hülya Kuran'ı çileden çıkardı. Avukat Hülya Kuran bir müvekkili olan küçük kızın annesinin evi terk ettiğini 18 yaşında öğrendiğini, o güne kadar 'misafirliğe gittiğini' sandığını anlattı. Bunları anlatırken hem Hülya Kuran hem Esra Erol ağladı. Dilek ise yine tepkisiz kaldı.

Ardından reji ekibinin Esra Erol'a ilettiği not herkesi şoke etti. Çünkü Dilek'in uğruna 3 çocuğunu bırakıp kaçtığı söz konusu kişi, çocuklarının geri dön videosunu gördükten sonra artık Dilek'in geri dönmesini istemiyordu. Notta da şöyle demişti:
"Ben dayanamadım çocukların sesine. Vicdanım sızladı. Çocuklarına ve yuvasına dönsün. Artık gelmesin istemiyorum."

Bu notun ardından da tepkisiz kalan ve kararını değiştirmeyen Dilek'in karşısına bu kez babası çıktı. Ağlayarak kızına tepki gösteren babası, 'Yaptıklarından utan, bak gittiğin kişi bile seni istemiyor. Önceden olsa bende de yerin vardı. Artık ben de seni istemiyorum. Çek git nereye gidersen git' dedi. Dilek ona da tepkisiz kaldı.

Duruma dayanamayan baba stüdyodan çıktı. Tüm bu yaşananların ardından Esra Erol, Dilek'e 'Son kararın ne?' diye sordu. Eve dönme konusunda cevap vermeyen kadın ise geleceğe dair bir tahmini olmadığını söylemekle yetindi.