Sen Kimsin oyuncuları kimdir? Sen Kimsin filmi konusu nedir?

Televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşan Sen Kimsin oyuncuları kimdir? Sen Kimsin filmi konusu nedir? Yerli ve yabancı filmler izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu akşam ekranlara gelecek Sen Kimsin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Yıldız oyuncularla dolu kadrosu dikkat çeken film, hem komedi hem dram türündeki konusuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2020, 18:39 Güncelleme 14 Mayıs 2020, 18:39
Sen Kimsin oyuncuları kimdir? Sen Kimsin filmi konusu nedir?

İÇİNDEKİLER

Sen Kimsin filmi oyuncuları kimdir? Sen Kimsin filmi konusu nedir? Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak Sen Kimsin filminin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Komedi ve dram türündeki filmde, Tekin ve emekli trafik polisi yardımcısı İsmail'in başından geçen olaylar konu ediniyor. Birbirinden yıldız isimlerin yer aldığı filmin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. İşte, Sen Kimsin filmi konusu ve oyuncuları!

SEN KİMSİN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Tekin ve emekli trafik polisi yardımcısı İsmail, kaybolan bir kızı bulmak için, hayatları pahasına her türlü tehlikeyi göze alır. Sıradan bir kayıp kız vakasının peşinde başlayan hikaye, hesaplaşmaların, oyun içinde oyunların geliştiği bir maceraya dönüşür. Kim masum, kim suçlu birbirine karışır.

SEN KİMSİN FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen: Ozan Açıktan

Oyuncular: Tolga Çevik, Köksal Engür, Pelin Körmükçü, Toprak Sergen, Zeynep Özder

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 2012

Vizyon Tarihi: 2 Mart 2012 Cuma

Senaryo: Tolga Çevik