Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu? Gelinim Mutfakta 13 Mayıs puanlaması

Gelinim Mutfakta’da her gün farklı lezzetler sunan gelinlerin yemekleri kayınvalideler tarafından tadılıyor ve puan veriliyor. Kayınvalideler yemeklerin kime ait olduğunu bilmeden puanlama yapıyor. Kanal D’da hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında yine heyecanlı gelişmeler yaşandı. Gelinim Mutfakta 13 Mayıs puanlaması sonucunda iki gelin birinci oldu ve çekiliş ile çeyrek altının sahibi belli oldu.

Giriş Tarihi 13 Mayıs 2020, 16:32 Güncelleme 13 Mayıs 2020, 16:32
Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu? Gelinim Mutfakta 13 Mayıs puanlaması

İÇİNDEKİLER

Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta'da her hafta birinci belirleniyor ve çeyrek altın veriliyor. Her hafta ise birinci olan isim 5 altın bilezik sahibi olurken biri de eleniyor. 13 Mayıs günün birincisi belli oldu. Her gün merakla araştırılan Gelinim Mutfakta günün birincileri çeyrek altını da kazanıyor. Peki bugünün şanslı gelini kim oldu? Yine gerilim dozunun yüksek olduğu Gelinim Mutfakta yarışmasında günün en düşük puanını da iki gelin paylaştı.

GELİNİM MUTFAKTA SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Kanal D'de hafta içi her gün 13:15'te yayınlanan programı bugün göremeyenler merak etmeye başladı. Gelinim Mutfakta'nın yayın saati değişti ve artık 13:45'te Kanal D'de izlenebilecek.

GELİNİM MUTFAKTA 13 MAYIS PUANLAMASI

Gelinim Mutfak'ta günün sonuncuları 11 puan ile Neslihan ve Hatice oldu.
Günün ikinci en düşük puanını 14 puan ile Elif ve Kıymet oldu. Çekiliş ile kazanan belirlendi ve çeyrek altının sahibi Kıymet oldu.

GELİNİM MUTFAKTA SON BÖLÜMDE KİM ELENMİŞTİ?

Gelinim Mutfakta haftanın finalinde; günün en yüksek puanını Hatice alarak çeyrek altının sahibi oldu.
Haftanın en düşük puanını alan isim Güngör oldu. En düşük puanı alan Güngör ve kayınvalidesi yarışmaya veda ettiler.
Hatice, 64 puan ile haftayı birinci olarak tamamladı. Haftanın birincisi olan Hatice bileziklerin sahibi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA ELİF KİMDİR?

Gelinim Mutfakta'ya bu hafta katılan Elif Akçam, aslında eski bir yarışmacı. Programa 4. kez geri dönen Elif hemşire. 45 bilezik alan Elif, sessiz sakin ve ağırbaşlı bir karater. Sesini çok yükseltmeyen Elif üzerine çok gelinirse dişlerini göstermekten de çekinmiyor. Hijyene de büyük önem veren Elif, daha önce iş saatleri yüzünden yarışmadan ayrılmıştı. Sezon fnalinden önce de Ezgi ve Reyhan Hanım yerine yarışmaya katılan Elif ve kayınvalidesi Çiğdem, 26 Ağustos pazartesi günü de Gülcan ve Besime Hanım yerine yeinden geldi. Ardından programda bir süre kalan ikili, geçtiğimiz haftalarda adeta yok oldu. Ancak 17 Şubat Pazartesi günü Elif ve kayınvalidesi Çiğdem Hanım yarışmaya geri dönecek.