Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? (13 Mayıs) Doya Doya Moda Betül kimdir?

TV8’de hafta için her gün yayınlanan Doya Doya Moda’da günün birincileri belirlenirken her hafta da bir eleme gerçekleşiyor. Haftanın en düşük puanını alan yarışmaya veda ederken en yüksek puanı alan yarışmacı kolyenin sahibi oluyor. Peki Doya Doya Moda 13 Mayıs Çarşamba günü birinci kim oldu? En düşük puanı hangi yarışmacı aldı? Dün çok konuşulan Doya Doya Moda Betül’ün hayatına dair merak edilenleri de haberimizde derledik.

Giriş Tarihi 13 Mayıs 2020, 16:18 Güncelleme 13 Mayıs 2020, 16:18
Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? 13 Mayıs Doya Doya Moda Betül kimdir?

İÇİNDEKİLER

Stilleriyle dikkat çeken büyük beden yarışmacılar aynı zamanda özel hayatlarıyla da dikkat çekiyor. Özellikle Doya Doya Moda Betül çocuğunun öldüğünü söylemesiyle gündemde büyük etki yaratmıştı. Dün Doya Doya Moda'da herkesin gözyaşlarına boğulurken bugün neler yaşandığı merak edildi. Rekabetin en üst seviyede yaşandığı Doya Doya Moda'da 13 Mayıs günün birisi belli oldu. İşte o isim…

DOYA DOYA MODA 13 MAYIS PUAN DURUMU

Mira: 4
Emel: 15
Su: 15
Hanzade: 15
Betül: 12
Sündüz: 15
Tuğçe: 9



DOYA DOYA MODA'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM ELENDİ?

Eleme potasına giren adaylar Mira, Mezkure ve Emel oldu. İlk etapta Mira potadan kurtuldu. Giden isim ise Mezkure oldu.

DOYA DOYA MODA BETÜL KİMDİR, ÇOCUĞU NEDEN ÖLDÜ?

Ocak ayında Doya Doya Moda yarışmasına dahil olan Betül Böçkün'ün hayatına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Kuaförlük yapan ve 24 yaşında olduğunu söyleyen Betil Böçkün, aslen Bingöllü olduğunu belirtmişti.

Doya Doya Moda'nın sempatik ismi Betül Böçkün, haftalar sonra ölen oğlu ve konuşmadığı ailesiyle ilgili ilk kez konuşmuştu. Anne ve babası ayrı olan Betül Böçkün, annesiyle görüşmediklerini ve neredeyse hiç görmediklerini dile getirdi. Betül Böçkün, 3 yaşındaki çocuğunun da vefat ettiğini dile getirirken o anlarda tüm stüdyo uzun süre gözyaşı döktü.

Annesiyle babasının yollarını ayırması sonrası annesinden haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerine halalarının baktığını ifade etti.
2 kardeş olduklarını ve bir erkek kardeşi olduğunu söyleyen Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün, annesiyle babasının ayrılması sonrası 17 yaşındayken annesine bilinmeyen numaralar üzerinden ulaşıp görüştüğünü ifade etti.