Venüs retrosu nedir, ne zaman 2020? Venüs retrosunun burçlara etkisi nelerdir?

Astroloji severlerin heyecanla beklediği Venüs retrosunun 2020 yılında ne zaman gerçekleşeceği merak konusu oldu. Astrolojik gelişmeler burçları ve dolayısıyla kişileri yakından etkilerken neler olacağı da araştırılmaya başlandı. Peki aşk ve sevginin temsili Venüs retrosu burçlar üzerinde nasıl etkiler bırakacak, aşk hayatında nasıl değişiklikler getirecek, nelere dikkat etmek gerekiyor? ikizler burcunda gerçekleşecek olan Venüs retrosu hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2020, 17:26 Güncelleme 12 Mayıs 2020, 17:26
Venüs retrosu nedir, ne zaman 2020? Venüs retrosunun burçlara etkisi nelerdir?

İÇİNDEKİLER

Astrolojik olayları yakından takip edenler Venüs retrosu'nun ne olduğunu, 2020 yılında ne zaman gerçekleşeceğini ve etkilerinin neler olacağını merak ederek gündemde sıkça araştırmaya başladı. İkizler burcunda gerçekleşecek olan Venüs retrosunun kişiler üzerinde nasıl etkiler yapacağını paylaştık. 2020 Venüs retrosuna az bir zaman kala internet üzerinden sorgulanan tüm bilgileri derledik.

VENÜS RETROSU NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?

14 Mayıs / 25 Haziran tarihleri arasında Venüs İkizler Burcu'nda "Retro" harekete başlayacak. Yani İkizler burcunda geri gidecek bu astrolojik olayda dikkatli olunması gerekenler var. Ortalama 40 gün süren Venüs gerilemesi 8 senede bir aynı burçta yinelenir.

VENÜS RETROSU NASIL ETKİLER BIRAKACAK?

-Venüs Retro'su yaşanmış, bazen de yarım kalmış ilişkileri gündeme getiren bir etkidir. Eski aşıklarla, bir okul aşkıyla, ve eski dostlarla karşılaşılması, hesaplaşılması yeniden iletişim kurulması söz konusu olabilir.

-Maddi ve manevi değerler yanıltıcı kararlar alınabilir. Yanlış alışveriş kararları verilebilir. Dolayısıyla Venüs geri giderken ne ilişkilere ne de yüklü finansal harcamalara yatırım yapılması önerilmez.

-Ancak keyifli giden bir ilişkiniz varsa ve bunu bir üst noktaya taşımak istiyorsanız yüzük takmak, nikah günü almak veya nikah yapmak için doğru bir zaman dilimi değildir çünkü sıfırdan retro ile yeni, temiz bir adım atmak gezegen durağanken yaptınız işi daha tıkanık ve ağır bir hale getirebilir.

-Venüs ileri gitmeye başladığında çok isteyerek yaptığınız şeyler bile gözünüze çirkin ve hatalı görünebilir. Saçınızda yapılan renk veya uzunluk değişiklikleri pişmanlık getirebilir.

-Venüs Retro'su ikinci el alışveriş yapılması, kullanılmayan eşyaların satılması ve antika alışverişi için idealdir. Bir ev satın almak istiyorsanız eksiksiz, kusursuz ya da lüks olanına değilfakat tadilat ihtiyacı olan seçeneklere yatırım amaçlı yönelebilirsiniz.

-Bu süreçte karışık net olmayan ağlamaya ve depresif duygulara yatkın olan bir ruh haline girebilirsiniz..Bunun panzehri ise kendinizi sanatsal konulara vererek şifalanmak olabilir.

-Gene bu dönemde Neptün ve Venüs açıları gergin olduğundan dolayı, aldanma, aldatılma ve kandırma olayları gündeminizde olabilir.