Survivor Elif kimdir? Survivor Elif Yıldırım Gören kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor Elif kimdir? 2020 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmacısı Elif Yıldırım Gören kimdir sorusuna yarışmanın izleyicileri yanıt arıyor. Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Survivor yarışmasında her hafta heyecan hız kesmeden devam ediyor. Hem adada kalma mücadelesi hem de açlıkla mücadele yarışmacıları zorluyor. Yarışmacıların özel hayatları da merak ediliyor. Peki; Survivor Elif kimdir? Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Survivor Elif hakkında merak edilenler!

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2020, 18:03 Güncelleme 12 Mayıs 2020, 18:03
Survivor Elif kimdir? Survivor Elif Yıldırım Gören kaç yaşında, nereli, evli mi?

İÇİNDEKİLER

Survivor Elif kimdir? Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir? Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler mücadelesinde haftalar ilerledikçe mücadeleler de sertleşmeye başladı. İzleyiciler de yarışmacıları merak etmeye devam ediyor. Merak edilen isimlerden birisi de Elif Yıldırım Gören oldu. Peki; Survivor Elif kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte dikkat çeken yarışmacıyla ilgili bilgiler!

SURVİVOR ELİF KİMDİR?

14 Şubat 1990 yılında Bursa'nın İznik ilçesinde doğan Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucumuzdur.

1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

SURVİVOR BİTTİ Mİ?

Corona virüs salgınından önce 'Survivor' finalini Kıbrıs'ta yapan Ilıcalı, "Finali yüzde 90 ihtimalle Türkiye'de gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum. Seyirci açısından hayal ettiğimiz gibi olmayabilir. Şartlara göre en güzelini yapmak istiyoruz" demişti.

Yarışmanın akıbeti şu an için belirsiz. Yarışmanın devam edip etmeyeceğine ilişkin henüz bir bilgi bulunmuyor.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Malikane, 70'ler partisi ve sirk ödülünü kazanan hangi takımdı? Survivor ödül oyununda kazananı bu akşam bayrak yarışı belirledi. Skor 9-9 olunca her iki takımdan dörder yarışmacı parkura çıktı ve adeta kıyasıya mücadele etti. İkişer yarışmacı küpü başlangıç noktasına götürdü. Diğer iki yarışmacı ise getirilen yere geri götürdü. Sonunda atışlara Sercan ve Berkan kaldı. Berkan nefeslerin tutulduğu oyunda atışları ile büyük ödülü takımına kazandırmayı başardı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlık oyunu kaybeden ünlüler takımı; ada konseyinde birer isim yazdı. Açılan sandıktan çıkan isimler ise Mert ve Elif'in olurken öte yandan Mert'in ismi 4 kere, Elif'in ismi ise 2 kez yazılmıştı. Bu isimler arasında adı en çok yazılan Mert, 2. eleme adayı oldu. Bu akşam yeni isimler de çıkacak ve SMS puanlamasına göre en düşük oyu alan Survivor yarışmasına veda edecek.