Doya Doya Moda’da duygusal anlar yaşandı! 12 Mayıs günün birincisi ve puan durumu

Gündüz kuşağının sevilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda’da 12 puan durumu belirlendi ve günün birincisi de açıklandı. Her gün en yüksek ve en düşük puanları alan yarışmacılar belirlenirken Cuma günleri de haftanın finali yapılıyor ve bir kişi hayallerine veda ediyor. Doya Doya Moda 12 Mayıs bölümünde anne çocuk konsepti vardı ve duygusal anlar da yaşandı. Çocuğunu kaybeden Doya Doya Moda yarışmacısı Sündüz gözyaşlarına boğuldu.

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2020, 16:16 Güncelleme 12 Mayıs 2020, 16:16
Doya Doya Moda’da duygusal anlar yaşandı! 12 Mayıs günün birincisi ve puan durumu

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda TV8'de her gün heyecanla takip ediliyor. Büyük beden yarışmacıların stillerini göstermesi ve jüri üyelerinin puanlaması ile günün ve haftanın birincileri belli oluyor. Doya Doya Moda'da bugünün konsepti "Çocuklarının doğum günü partisi" olduğundan dolayı sorunlarından dolayı anne olamayan Emel de duygusal anlar yaşadı. Doya Doya Moda'da hem jüri üyeleri hem de tüm yarışmacılar bugün göz yaşlarına hakim olamadı.

DOYA DOYA MODA 12 MAYIS PUANLAMASI

Tuğçe: 3
Mira: 5
Emel: 6
Su: 6
Hanzade: 6
Betül: 5
Sündüz: 5

DOYA DOYA MODA'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM ELENDİ?

Eleme potasına giren adaylar Mira, Mezkure ve Emel oldu. İlk etapta Mira potadan kurtuldu. Giden isim ise Mezkure oldu.

DOYA DOYA MODA EMEL KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacılarından biri olarak tanınan Emel Başkan, 1989 doğumlu ve evli. Annesi mücevher tasarımcısı, babası film çevirmeni olan yarışmacı, aslen Konyalı. Babasını birkaç yıl önce kaybeden Emel Başkan, yarışmada ailesiyle ilgili konuşurken duygusal anlar yaşıyor. Yarışmanın bir diğer yarışmacısı Su Baher gibi oyunculuk deneyimi bulunan Emel Başkan, Kanal7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde oynadı.

Emel Başkan, geçtiğimiz günlerde diplomalarından ve sertifikalarından bahsetmiş ancak jüriye ispat edememesi tartışmalara neden olmuştu. Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik ve Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi'nden mezun olduğunu ve adalet bölümünde okuduğunu ifade eden Emel Başkan ayrıca, uzlaştırmacı, profesyonel emlakcı, özel silahlı güvenlik diploması, dikkat eğitim seminerleri sertifikası gibi belgelerinin olduğunu belirtmişti.