Doya Doya Moda Su kimdir? Su Bayer kaç yaşında?

TV8 ekranlarının eğlenceli yarışması Doya Doya Moda hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. Büyük beden yarışmacıların tarzlarını konuşturduğu ve birbirleriyle rakip olduğu Doya Doya Moda yarışmasının dikkat çeken isimleri arasında Su Baher yer alıyor. Doya Doya Moda Su kimdir, kaç yaşında gibi soruların yanıtları internette sıkça sorgulanıyor. Doya Doya Moda Su Baher hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2020, 15:34 Güncelleme 08 Mayıs 2020, 15:40
Doya Doya Moda Su kimdir? Su Bayer kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda'da sadece stiller değil, polemikler de çok konuşuluyor. Daha önce oyunculuk deneyimi de olan Doya Doya Moda Su Baher'in hayatına dair bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta eleme potasına giren ve jüri üyesi Kemal Doğulu'nun kelime oyunu yaptığı için elendiğini zannedip gözyaşlarına boğulan Doya Doya Moda Su ile ilgili tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

DOYA DOYA MODA SU KİMDİR?

TV 8'de ekrana gelen Doya Doya Moda yarışmacıları arasında bulunan Su Baher, yarışmanın yabancı uyruklu isimlerinden. 21 yaşında olmasına rağmen küçük yaşlarda iş hayatına atılan Sepideh Su Baher, üniversite eğitimi nedeniyle İstanbul'a geldi. Yarışmanın en çok kolye alan isimlerden biri olan Su Baher, Türkiye'nin yeni moda starının kendisi olacağını söyleyerek iddiasını ortaya koymuştu. İstanbul'a ilk günlerde bir kafelerde çalıştıktan sonra ajansa kaydoldu. Aslen İranlı olan genç yarışmacı, daha önce Erkenci Kuş, Afili Aşk dizileri ve Kuaförüm Sensin yarışmasında yer almıştır.
Ailesinden uzak olması nedeniyle yarışmada duygusal anlar yaşayan Su Baher, zaman zaman geleneksel yemekleri jüri üyelerine ve arkadaşlarına yapıyor.

SU BAHER İLE BETÜL TARTIŞTI!

Doya Doya Moda'nın dikkat çeken isimlerinden Betül Böçkün ve Su Baher, haftanın finali için hazırlıklarını sürdürürken butik evinde kolye tartışması yaşadı. Su Baher, Betül'ün kendisiyle dalga geçtiğini söylerek gözyaşlarına boğuldu.