Melikşah Altuntaş kimdir? Melikşah Altuntaş kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Melikşah Altuntaş kimdir? Son günlerin sosyal medyada popüler isimlerinden birisi olan Melikşah Altuntaş kimdir, kaç yaşında, nereli? Bartu Küçükçağlayan ile Instagram'da "Mücbir Sebepler" isimli canlı yayın yapan Melikşah Altuntaş, birçok sinema dergisinde yazarlık yaptıktan sonra komedi dünyasında adını duyurmaya başladı. İşte, Melikşah Altuntaş hakkında merak edilenler…

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2020, 18:12 Güncelleme 07 Mayıs 2020, 18:12
Melikşah Altuntaş kimdir? Melikşah Altuntaş kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Melikşah Altuntaş kimdir? Melikşah Altuntaş kimdir, kaç yaşında, nereli? Bartu Küçükçağlayan ile Instagram'da "Mücbir Sebepler" isimli canlı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken Melikşah Altuntaş son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Bir dönem komedi dünyasında sık sık adını duyuran genç yetenek, sinema yazarlığının yanı sıra senaristlik de yaptı.

MELİKŞAH ALTUNTAŞ KİMDİR?

1987 yılında dünyaya geldi. Sinema eleştirmenliği ve sinema hakkında yazmış olduğu yazılarla tanındı. Uzun yıllardır "Bant" dergisinin editörleri arasında yer almakta olan Melikşah Altuntaş, aynı zamanda "Sinema" ve "Altyazı" adlı dergilerde de yazılar yazdı.

2011 yılında Türkmax'ta yayınlanmaya başlamış olan "Heberler" adlı programın da yaratıcı ekibi içerisinde bulunmuş olan Altuntaş, 2016 yılında yayınlanmış olan "Altınsoylar" adlı dizinin senaristleri arasında yer aldı.

Senaristlik alanında ortaya koyduğu bir diğer proje olan "Bu Gece" adlı komedi talk-show 2018 ve 2019 yıllarında yayınlandı. 10 Ocak 2020 yılında vizyona girmiş olan "Biz Böyleyiz" adlı sinema filminin hikayesinin oluşturulmasında yer almıştır.

Melikşah Altuntaş, "NeyseNe" YouTube kanalında "Bazı Nefis Filmler" programını yapıyor.