Özge Gürel kimdir? Can Yaman'ın rol arkadaşı Özge Gürel kaç yaşında?

Güzel ve başarılı oyuncu Özge Gürel yeni dizi heyecanı yaşıyor. Özellikle Kiraz Mevsimi dizisi ile gündeme damga vuran Özge Gürel, bu kez Can Yaman ile farklı dizi projesi için bir araya geliyor. Gündemin ünlü isimlerinden biri olan Can Yaman başarılı oyunculuğunun yanı sıra özel hayatındaki gelişmeler, tarzı ve açıklamalarıyla da gündemden düşmüyor. Yeni dizide Can Yaman ile başrol paylaşacak olan Özge Gürel’in hayatına dair gelişmeler merak konusu oldu ve sık sık araştırılıyor. İşte Özge Gürel hakkındaki merak edilen bilgiler…

Giriş Tarihi 01 Mayıs 2020, 17:56 Güncelleme 01 Mayıs 2020, 17:56
Özge Gürel kimdir? Can Yaman’ın rol arkadaşı Özge Gürel kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Yakın zamanda ekranlara dönecek olan Özge Gürel, Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile başrolde yer alacak. Özge Gürel yanlıi ilişkilerden yorulan ve artık ciddi bir ilişkisi olsun, evleneyim diye düşünen Ezgi karakterini canlandıracak. Bu gelişmeyle birlikte Özge Gürel'in hayatına dair bilgiler de yeniden gündeme geldi. Özge Gürel'in yaşı, eğitimi, daha önce yer aldığı diziler ve daha pek çok sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Özge Gürel, 5 Şubat 1987 tarihinde İstanbul, Silivri'de doğmuştur. İki kız kardeşi vardır. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşamıştır. Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun olmuştur. Eskişehir'de İşletme okudu. Üniversite yıllarında o dönem kamera arkasıyla ilgilenmeye, önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri almaya başlamış. İki-üç ders olmuştu ki, "Kızım Nerede ?" dizisinin deneme çekimlerinde buldu kendini.

2010 yılında "Kızım Nerede?" adlı dizide Ece Uslu, Hüseyin Avni Danyal, Burak Hakkı, Özgül Kavruk ile birlikte ilk rolünü oynamıştır.
Bir işe başlayınca hep iyi olsun isteyen ve tesadüf eseri girdiği bu sektörde kalıcı olabilmek için Özge Gürel, "çok çalışıyorum, dans ve şan dersi alıyorum, diksiyon çalışıyorum. Çok çabalıyorum" diyor.

2014 yılında "Medcezir" dizisinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Aybüke Pusat, Şebnem Dönmez, Can Gürzap ile birlikte oynadı.
2014 yılında başrol oynadığı "Kiraz Mevsimi" adlı dizide; diğer rolleri Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya paylaşmıştır.

Özge Gürel kimdirFilmleri ve Dizileri :
2010 - Kızım Nerede? (dizi)
2012 - Huzur Sokağı (dizi)
2012 - 2014 - Muhteşem Yüzyıl (dizi)
2014 - Medcezir (dizi)
2014 - Bizum Hoca (sinema)
2014 - Kiraz Mevsimi (dizi)
2017 – Yıldızlar Şahidim (Haziran) (TV Dizisi)
2017 – Dolunay (Nazlı) (TV Dizisi)
2018 – Börü (Gökçe)
2018 – Muhteşem İkili (Nilüfer) (TV Dizisi)