Doya Doya Moda haftanın finalinde kim elendi? 1 Mayıs haftanın birincisi kim oldu?

TV8 de hafta içi her gün yayınlanan ve severek izlenen Doya Doya Moda yarışmacı bir final günüyle daha ekranlara geldi. Haftanın birincisinin kolye ödülü ile tebrik edildiği Doya Doya Moda’da bu hafta yarışmaya veda isim kim oldu? Doya Doya Moda 1 Mayıs puan durumu nasıldı? Stillerini konuşturan yarışmacılar arasından sıyrılarak birinciliği hak eden isim kim oldu? Juri koltuğunda Kemal Doğulu, Seray Sever, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu’nun oturduğu Doya Doya Moda haftanın finalinde elenen kişinin kim olduğunu haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 01 Mayıs 2020, 16:14 Güncelleme 01 Mayıs 2020, 16:34
Doya Doya Moda haftanın finalinde kim elendi? 1 Mayıs haftanın birincisi kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Büyük bedene sahip kişilerin moda tarzlarını konuşturduğu Doya Doya Moda stil yarışması her gün merakla takip ediliyor. Her gün puanlama yapılıyor ve Cuma günleri ise bir isim yarışmaya veda ediyor. Peki Doya Doya Moda haftanın finalinde puanlar nasıldı, kim hangi puanı aldı, yarışmaya kim veda etti? Kolye ödülünün sahibinin de belli olduğu Doya Doya Moda eleme adayları, yarışmaya veda eden isim ve elenen ismin hayatına dair bilgiler haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA 1 MAYIS PUANLAMASI

Emel: 30 puan ile kolyenin sahibi oldu.
Su Baher: 15 puan
Sündüz: 28 puan
Mira:20 puan
Betül: 25 puan
Zenan: 10 puan
Hanzade:

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Eleme potasına bu hafta Su, Zenan ve Hanzade girdi. Üç isimden bir kişi yarışmaya veda edecekti ve bu isim belli oldu. İlk kurtulan Hanzade olurken Su ve Zenan potada kaldı. Kemal Doğulu şimdiye kadar 5 kolye alan ve 10 haftadır potaya kalmamış olan Su'yun eleme adayı olmasını eleştirdi ve hiçbir şeyin yarışmada garanti olmadığına dikkat çekti. Yarışmaya veda isim Zenan oldu.

DOYA DOYA MODA'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da haftanın finalinde eleme potasına çıkan isimler Sedanur, Hanzade ve Sündüz oldu. Elenen ismi jüriler açıkladı. Böylelikle haftanın elenen ismi en düşük puanı alarak elenen isim Sedanur oldu.
Doya Doya Moda haftaiçi her gün TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Büyük bedene sahip yarışmacıların, şıklık yarışına girip tarzlarını en iyi şekilde yansıtmak için mücadele verdiği Doya Doya Moda'da birbirinden ilginç olaylar da yaşanıyor.

DOYA DOYA MODA SU BAHER KİMDİR?

Yarışmada ön plana çıkan ve gerçek hayatı en çok merak edilen ismi Aslen İranlı olan Su Baher, İstanbul'da öğrenci. Bir süredir Türkiye'de yaşayan Su Baher 42 beden ve 68 kilo ağırlığında. Yarışmanın en çok kolye alan isimlerden biri olan Su Baher, Türkiye'nin yeni moda starının kendisi olacağını söyleyerek iddiasını ortaya koymuştu. İstanbul'a ilk günlerde bir kafelerde çalıştıktan sonra ajansa kaydoldu. Oyunculuk deneyimi olduğu bilinen Sepideh Su Baher, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci ve Kuş Afili Aşk dizilerinde rol aldı. Ayrıca modellik de yapan yarışmacı, Kuaförüm Sensin'e katılmıştı. Ailesinden uzak olması nedeniyle yarışmada duygusal anlar yaşayan Su Baher, zaman zaman geleneksel yemekleri jüri üyelerine ve arkadaşlarına yapıyor.