Okan Turp kimdir, kaç yaşındadır? Survivor Aycan'ın şifresi ortaya çıktı mı?

Okan Turp kimdir, kaç yaşındadır? Survivor'da Acun ile Aycan arasında yaşanan diyalog sonrası Okan Turp kimdir sorusu izleyenlerin en çok merak ettiği sorulardan oldu. Acun Ilıcalı, iletişim ödülü esnasında Aycan'ın şifreli konuşmalarını ortaya çıkarmıştı. Survivor Aycan'ın şifreli konuştuğu kişinin Okan Turp olduğu iddia ediliyor. Peki Okan Turp kimdir, kaç yaşındadır? Survivor Aycan'ın şifresi Okan Turp mu? Bu arada Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da adaya veda eden isim olarak Gizem olarak açıklandı. Acun Ilıcalı adaya veda eden ismin Gizem olduğunu TV 8 ekranlarından duyurdu.

Giriş Tarihi 30 Nisan 2020, 10:50 Güncelleme 30 Nisan 2020, 10:50
Okan Turp kimdir, kaç yaşındadır? Survivor Aycan’ın şifresi ortaya çıktı mı?

İÇİNDEKİLER

Okan Turp kimdir, kaç yaşındadır? Soruları en fazla aratılanlar arasına girmiş durumda. Bilindiği gibi Survivor Aycan'ın şifreli mesajları ortaya çıkmıştı. Acun Ilıcalı ise: "Aycan ile konseydeki diyaloğu seyredin. Tüm şifreleri çözdük, konuya hakimiz. Aycan da bu hakimiyeti gördü, Survivor sevenlere sesleniyorum, şu 3 gün kaçırmayın. Tahmin etmeyeceğiniz olaylar var. Şaşkın şaşkın ben de seyrediyorum. Aycan bir arkadaşıyla özel konuşmaya başlıyor'' şeklinde konuşmuştu. Bu kişinin Okan Turp olduğu iddia edildi. Okan Turp 27 Ağustos 2000'de doğdu. Türk futbolcu. U-17 Türk milli takımında ilk maçına 2016 yılında çıkmıştır.

OKAN TURP KİMDİR?

Okan Turp 27 Ağustos 2000'de doğdu. Türk futbolcu. U-17 Türk milli takımında ilk maçına 2016 yılında çıkmıştır.

ACUN, SURVİVOR AYCAN'IN ŞİFRELİ KONUŞMALARINI AÇIKLAMIŞTI

Acun Ilıcalı, Instagram'dan yaptığı canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı şunları söyledi:

"Aycan ile konseydeki diyaloğu seyredin. Tüm şifreleri çözdük, konuya hakimiz. Aycan da bu hakimiyeti gördü, Survivor sevenlere sesleniyorum, şu 3 gün kaçırmayın. Tahmin etmeyeceğiniz olaylar var. Şaşkın şaşkın ben de seyrediyorum.Aycan bir arkadaşıyla özel konuşmaya başlıyor.

Kız Aycan'a 'Sana bir sözüm vardı' diyor, 'O sözü tuttum' diyor. Arada bir şifre daha var. Kız 'Öğrendim' diyor, 'Neyi öğrendin' diyor, 'O konuyu' diyor. Aycan sonra bu kız ile özel olarak konuşmaya başlıyor. Kız 'Biz bize yeteriz' diyor. Sizin anlayacağınız dışarıdaki bir olayı Aycan öğreniyor."

SURVİVOR AYCAN'IN ŞİFRESİ OKAN TURP MU?

Bu konuşmaların ardından şifreli ismin kim olduğu çok merak edilmişti. Sosyal medyada ise bu isimle ilgili çok ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Aycan'ın Fenerbahçe'de forma giyen genç futbolcu Okan Turp'a bazı hisler beslediği ve genç futbolcunun nişanlanma haberini alınca bir hayli üzüldüğü iddia edildi.

Okan Turp kısa zaman önce Alessa Reule ile nişanlandı.

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor'da adaya veda eden isim olarak Gizem olarak açıklandı. Acun Ilıcalı adaya veda eden ismin Gizem olduğunu TV 8 ekranlarından duyurdu.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS OYLAMASI SIRALAMASI

1- Aycan
2- Mert
3- Elif
4- Sercan
5- Yunus Emre
6- Ersin
7- Aşkım

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS OYLAMASI SIRALAMASI

1- Barış
2- Cemal Can
3- Nisa
4- Evrim
5- Yasin
6- Berkan
7- Ardahan
8- Gizem

SURVİVOR GİZEM BİRDAN KİMDİR?

5 Ağustos 1992, İstanbul'da doğdu. 10 yaşında Bakırköy Spor Kulübü'nde basketbola başladı ve 24 yaşına kadar aktif olarak basketbol oynadı.

8. sınıfta Oğuz Kaan Koleji'nden burs alarak liseyi de İstanbul'da bitirdi. Sonrasında, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile anlaştı ve 1 sene Bursa'da oynadı, devamında İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu kazandı ve eğitimini orada tamamladı.

Üniversiteden sonra "Kocamın Ailesi" dizisinde 30 bölüm yer alan Survivor Gizem, 2 sene E.S.E.K tiyatrosunda Ex S oyununda da performans sergiledi. En son "Şahin Tepesi" adlı dizi ile seyirciyle buluşan Gizem Birdan'ın birkaç reklam projesinde de yer aldığı biliniyor.

GEÇEN HAFTA SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Geçen hafta eleme adayları olarak Gönüllülerden Gizem, Ardahan ve Yasin, Ünlülerden Ezgi, Yunus Emre ve Elif belirlenmişti. Oylama neticesinde en az oyu alan Ezgi adaya veda eden isim olmuştu.

21 NİSAN SURVİVOR SMS OYLAMASI SIRALAMASI

Gönüllüler takımında ise SMS oylamasıyla en çok oyu alan Barış Gizem'in, Evrim Ardahan'ın, Cemal Can ise Yasin'in ismini verdi. Ezgi ise takım oylamasıyla eleme potasında yer alıyordu.

Acun Ilıcalı en az oyu alan Ezgi'nin adaya veda eden isim olduğunu açıkladı.

SURVİVOR NİSA YARIŞMADAN AYRILACAK MI?

Survivor'a adapte olmakta zorlanan Nisa'nın Survivor'dan çekilip çekilmeyeceğini merak konusu oldu. Daha önce de gitmek isteyen ve ağlayan Nisa'nın ne karar vereceği merak konusu oldu.

Yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımında yarış devam ediyor. Gönüllüler takımında yer alan Nisa, yarışma sırasında ağlamaya başlıyor.

Yasin tarafından da uyarılan ve diğer alanda beklemesi söylenen Nisa, 'olmuyor' diyerek üzüntüsünü dile getiriyor.

Daha sonra Acun Ilıcalı, "Kimseyi Survivor'da zorla tutmuyoruz. Devam edemeyecek yarışmacı devam edebilir. Bize net olarak başvuruyorsa da yarışmadan elenmesine müsaade ederiz" dedi. Nisa'nın ne karar vereceği ise merak konusu oldu.