Doya Doya Moda kim kazandı? 24 Nisan Doya Doya Moda kim gitti? Haftanın birincisi kim?

24 Nisan Doya Doya Moda kim kazandı? Doya Doya Moda kim gitti? 24 Nisan Doya Doya Moda haftanın birincisi yarışmanın izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Her hafta yarışmacıların en iyi kombini yapmak için yarıştığı Doya Doya Moda programında bir kişi haftanın birincisi olurken, en az puan alan bir kişi yarışmaya veda ediyor. İşte, 24 Nisan Doya Doya Moda kim kazandı sorusunun yanıtı!

Giriş Tarihi 24 Nisan 2020, 17:39 Güncelleme 24 Nisan 2020, 17:39
Doya Doya Moda kim kazandı? 24 Nisan Doya Doya Moda kim gitti? Haftanın birincisi kim?

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda 24 Nisan kim kazandı? Doya Doya Moda haftanın birincisi kim? 24 Nisan Doya Doya Moda kim gitti? TV 8 ekranlarında yayınlanan moda yarışması Doya Doya Moda programında bu hafta yine kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yarışmacılar kendi aralarında jüriden en yüksek puanı alabilmek için rekabet etti. Peki; 24 Nisan Doya Doya Moda kim kazandı? Doya Doya Moda kim gitti? İşte detaylar…

DOYA DOYA MODA KİM KAZANDI?

Haftanın birincisi henüz açıklanmadı. Birinci kişi açıklandığı takdirde haberimizden öğrenebilirsiniz.

DOYA DOYA MODA KİM GİTTİ?

Yarışmada elenen isim henüz belli olmadı. Haftanın en düşük puan alan yarışmacısı birazdan belli olacak.

DOYA DOYA MODA JÜRİLERİ KİMLER?

Gülşah Saraçoğlu

Kemal Doğulu

Seray Sever

Uğurkan Erez

DOYA DOYA MODA FORMATI

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele vereceği Doya Doya Moda'nın jüri üyeleri ise Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olacak.

Hem ekran başındakilerin hem de yarışmacıların moda ile ilgili tüm detayları öğreneceği yarışmada büyük heyecan yaşanacak.

"Doya Doya Moda "hafta içi her gün TV8'de.