Survivor Evrim kimdir? Evrim Keklik nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte biyografisi

TV 8 ekranlarında izleyiciler tarafından heyecanla takip edilen Survivor'da heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Survivor'da salı günü eleme heyecanı yaşandı. Eleme adayları olarak Gönüllülerden Gizem, Ardahan ve Yasin, Ünlülerden Ezgi, Yunus Emre ve Elif belirlenmişti. Oylama neticesinde en az oyu alan Ezgi adaya veda eden isim oldu. Yarışmayı ekranları başında takip edenler yarışmacıların hayatlarını araştırıyor. İzleyicilerin dikkatini çeken isimlerden birisi ise Evrim Keklik. Peki, Evrim Keklik kimdir? İşte hayatı...

Giriş Tarihi 24 Nisan 2020, 17:29 Güncelleme 24 Nisan 2020, 17:38
Survivor Evrim kimdir? Evrim Keklik nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte biyografisi

İÇİNDEKİLER

Survivor Evrim kimdir? TV 8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'da yaşananlar gelişmeler izleyiciler tarafından anbean takip ediliyor. Özellikle yarışmanın yayınlandığı saatlerde yarışmacıların hayatları merak ediliyor. Yarışmada dikkat çeken isimlerden birisi ise Evrim Keklik oldu. Peki, Survivor Evrim Keklik kimdir? Evrim Keklik nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte hayatı...

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacıları arasında yer alan Evrim Keklik kendisini şu şekilde tanımlıyor:

"Merhaba, ben Evrim Keklik, 29 yaşındayım. İstanbul'da doğdum, ilkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başladım ve 10 yıl boyunca devam ettim. Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti.

Sonrasında yaşadığım talihsizlik sebebiyle, omzumda oluşan sakatlığın tedavisi uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım. Bu sırada, Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim.

Üniversitede 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdüğü için İstanbul'a, yani ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyine başladım.1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum."

21 NİSAN SURVİVOR KİM ELENDİ?

Eleme adayları olarak Gönüllülerden Gizem, Ardahan ve Yasin, Ünlülerden Ezgi, Yunus Emre ve Elif belirlenmişti. Oylama neticesinde en az oyu alan Ezgi adaya veda eden isim oldu.

21 NİSAN SURVİVOR SMS OYLAMASI SIRALAMASI

Gönüllüler takımında ise SMS oylamasıyla en çok oyu alan Barış Gizem'in, Evrim Ardahan'ın, Cemal Can ise Yasin'in ismini verdi. Ezgi ise takım oylamasıyla eleme potasında yer alıyordu.

Acun Ilıcalı en az oyu alan Ezgi'nin adaya veda eden isim olduğunu açıkladı.