Kuruluş Osman bu akşam var mı? 15 Nisan ATV yayın akışı Kuruluş Osman neden yok?

Kuruluş Osman bu akşam var mı? 15 Nisan Kuruluş Osman neden yok? 15 Nisan Çarşamba ATV yayın akışı dizinin takipçileri tarafından sorgulanıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman, her hafta yeni bölümleriyle büyük heyecan yaratıyor. Dizinin son bölümünde; Moğollar ve Bizans arasında işbirliği yapılmasının ardından Osman Bey yeni bir mücadeleye girişmişti. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı? 15 Nisan Kuruluş Osman neden yok? Yanıtı haberimizde…

Giriş Tarihi 15 Nisan 2020, 12:18 Güncelleme 15 Nisan 2020, 12:18
Kuruluş Osman bu akşam var mı? 15 Nisan ATV yayın akışı Kuruluş Osman neden yok?

İÇİNDEKİLER

15 Nisan Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman neden yok? ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman yeni bölüm merakla bekleniyor. Dizinin takipçileri, Kuruluş Osman'ın yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyor. 15 Nisan ATV yayın akışı sorgulanmaya başlandı. Peki, Kuruluş Osman neden yok? İşte dizinin yeni bölümü hakkında merak edilenler!

KURULUŞ OSMAN NEDEN YOK?

Kovid-19 salgını nedeniyle dizi çekimlerinin ertelenmesinden dolayı dizilerin yeni bölümleri de yayınlanmıyor. Birçok dizi yeni bölümlerine ara verdi. Kuruluş Osman'ın da yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

ATV YAYIN AKIŞI - 15 NİSAN

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Cihan yeniden nizama kavuşacak! Bu millet Allah'ın izniyle şeytanın ordusunu tarumar edecek!"

Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olabilecek mi? Dündar, Osman Bey'e karşı nasıl bir plan kuracak? Moğolların desteğini arkasına alan Alişar, uç bölgesinde otoritesini yeniden kurabilecek mi? Balgay intikam için neler yapacak? Gündüz Bey, beylik görevinde nasıl zorluklar bekliyor?

DÜNDAR BEY'İN OĞLUNA VEDASI

Zöhre Hatun'un oğlu Batur'un naaşını da yanında getirmesiyle Dündar oğluyla vedalaşma fırsatı buldu.

Oğlunun katilinin Alişar Bey olduğunu bilmeyen Dündar, gözyaşlarına boğulurken "Benim aslan oğlum, can parçam, evladım! Yakışır mı sana kara toprak! Yakışır mı gencecikken solup gitmek? Bunu edenlere hesabını soracam Baturum! Gözün arkada kalmasın! Sana kıyanların yanına bırakmayacağım! Acımı evladımla beraber toprağa gömeceğim. Öfkemse tasmalı itimdir, her adımda yanımda gezdireceğim! Gayrı karşılarında başka bir Dündar vardır artık. Hepsini, böcek gibi tek tek ezeceğim!" sözleriyle intikam yemini etti.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Sana şerefli bir ölüm vadediyorum Balgay!"

Osman Bey ve Alpleri, Balgay ve nökerlerini pusuya düşürdüğü esnada ortaya çıkan Dündar, Osman Bey'e meydan okur.

OSMAN BEY, DÜNDAR BEY'E BEDEL ÖDETİYOR

Osman Bey, Dündar'a Moğollarla işbirliği yapmasının bedelini ödetir. Dündar'ın ardından Kayı Obası'nın Beyi kim olacak?

BALGAY'IN AKIBETİ NE OLACAK?

Osman Bey tarafından pusuya düşürülen Balgay'ın akıbeti ne olacak? Oğlunu ve Dündar Bey'i kaybeden Zöhre Hatun ne yapacak? Bala Hatun, Osman Bey'e sırrını açıklayacak mı? Batur'u öldüren Alişar Bey, Konya'dan aldığı destekle nasıl bir hamle yapacak?