EDHO son bölüm izle! ATV ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163 bölüm tek parça izle

EDHO 163. bölüm izle seçeneği dizinin yayınlandığı günler çok araştırılanlar arasında yer alıyor. ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 163. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Nasuh'u tuzağa çeken Çakırbeylilerin planı kusursuz işlerken Façalılara yapılan saldırı elde edilecek zafere gölge düşürüyor. Kardeşinin acı çığlıklarına tanık olan Haşmet'in, Ömür ve İlyas ikilisinin en büyük hayalini yok etmek isteyenlerden alacağı intikam acılı ve hızlı oluyor. EDHO 163. son bölüm izle seçeneği aşağıda yer alıyor.

Giriş Tarihi 14 Nisan 2020, 20:40 Güncelleme 14 Nisan 2020, 23:54
EDHO son bölüm izle! ATV ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163 bölüm tek parça izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 163. bölüm izle! Salı akşamlarına damga vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde ortalık karıştı. Yeni bölümde Kasaplar, Hızır'ın başında olduğu yapıda kimin hangi gücü temsil ettiğini ortaya çıkararak bir ölüm haritası çiziyor ve vakit kaybetmeden harekete geçiyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm izleme linki aşağıda bulunuyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 163. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nasuh'u tuzağa çeken Çakırbeylilerin planı kusursuz işlerken Façalılara yapılan saldırı elde edilecek zafere gölge düşürür.

HAŞMET'İN İNTİKAMI

Kardeşinin acı çığlıklarına tanık olan Haşmet'in, Ömür ve İlyas ikilisinin en büyük hayalini yok etmek isteyenlerden alacağı intikam hızlı ve acılı olacaktır.

ÇAKIRBEYLİLER STRATEJİ BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR

Çakırbeyliler, Ceylan'dan gelen bilgiler doğrultusunda bir strateji belirlemeye çalışırken, Feyyaz'ın yeni işbirlikçileri daha önce hiç görülmemiş bir taktikle saldırıya geçmeyi hedeflemektedir. Bunun için masayla ilgili araştırmalar yaparak bir şema oluşturmaya çalışırlar.

KASAPLAR HAREKETE GEÇİYOR

Hızır'ın başında olduğu yapıda kimin hangi gücü temsil ettiğini ortaya çıkararak bir ölüm haritası çizecekler ve vakit kaybetmeden harekete geçeceklerdir.

ACI KAYIP

Oluşturdukları kara listenin başlarında yer alan bir ismin acı kaybı ise Kasaplar olarak anılan yeni düşmanın ilk zaferi olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 162. BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Bunu ihanet sayarım!"

Tufan ile Hızır'ın işbirliği işe yaramış Altan gibi bir beladan sonunda kurtulmuşlardır.

HIZIR ALİ ÖFKELİ

Hızır'ın en yakınlarıyla dahi paylaşmadığı gizli planı, anne ve babasının ölüm korkusunu yaşamış olan Hızır Ali'yi çok sinirlendirir. Ona güvenilmediğini ve bir teste tabii tutulduğunu düşünen Hızır Ali, bu durumdan Alparslan'ı sorumlu tutacak ve tüm öfkesini ona yansıtacaktır.

SIRA NASUH VE FEYYAZ'DA

Altan'dan sonra sıra Nasuh ve onunla birlikte hareket eden Feyyaz'a gelir. Nasuh elini kuvvetlendirmek için paralarını dolaylı yoldan da olsa kaptırdığı Kepelilerle işbirliği içine girmek için kolları sıvar.

KEPELİLER HAREKETE GEÇİYOR

Kepeliler paralar karşılığında Çakırbeylilere karşı birlikte savaşacaklardır.

FEYYAZ İKİLİ OYNUYOR

Feyyaz ise masada ikili oynamaya devam etmektedir. Anlaşmaya oturduğu diğer masanın güçlü bir isminden, etrafındaki aileler de dahil olmak üzere Çakırbeylilerin bitirileceği sözünü alır.

ALPARSLAN'IN ÖNGÖRÜSÜ

Öngörüleriyle hareket eden Alparslan, risk altındaki herkesi biran önce güvenli bir alana göndermek ister. Bu kararın nedeni ise çok geçmeden acı bir şekilde anlaşılacaktır.