Hercai bugün neden yok? Hercai yeni bölüm neden yayınlanmadı? Yeni bölüm tarihi...

Hercai bugün neden yok? Cuma akşamları izleyiciler tarafından heyecanla takip edilen Hercai dizisi bu akşam ATV yayın akışında yer almıyor. Dizinin bu hafta ATV yayın akışında yer almaması Hercai yeni bölüm neden yayınlanmadı sorusu hakkındaki araştırmaların artmasına neden oldu. İzleyiciler merakla bu soruya yanıt arıyor. Peki, Hercai yeni bölüm tarihi açıklandı mı? İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 03 Nisan 2020, 20:08 Güncelleme 03 Nisan 2020, 20:08
Hercai bugün neden yok? Hercai yeni bölüm neden yayınlanmadı? Yeni bölüm tarihi...

İÇİNDEKİLER

Hercai bugün neden yok dizinin hayranları tarafından yoğun olarak araştırılmaya başlandı. ATV ekranlarında cuma günü izleyicilerini ekran başına kilitleyen Hercai'nin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Yayın akışında diziyi göremeyen izleyiciler konu hakkında detayları öğrenmek istiyor. Bu nedenle Hercai yeni bölüm neden yayınlanmadı sorusu hakkındaki araştırmalar artış gösterdi. Peki, Hercai dizisi yeni bölüm tarihi açıklandı mı? İşte 3 Nisan ATV yayın akışı

HERCAİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Hercai dizisinin yeni bölüm tarihiyle ilgili yayıncı kuruluş ATV'den bir açıklama gelmedi. Hercai dizisinin yeni bölümü yerine Kardeş Payı 1. ve 2. bölümü izleyicisiyle buluşacak. ATV'den Hercai yeni bölüm tarihiyle ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer alacak.

3 NİSAN ATV YAYIN AKIŞI

16.20: Esra Erol'da
19.00: ATV Ana Haber
20.00: Kardeş Payı 1. ve 2. Bölüm
00.00: Son Durak

HERCAİ 38. BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Ben intikamımdan vazgeçtim!"

Geçirdiği kaza sonrası herkesi endişelendiren Reyyan, gizemli bir kişi tarafından kurtarılır ama gizemli kişinin ardında bıraktığı iz Miran'ın şüphelenmesine neden olur.

REYYAN GERÇEĞİ KABUL EDİYOR

Yaşananlardan sonra babasıyla bir kere daha yüzleşen Reyyan, gerçeği kabul etmekte zorlanırken Miran'ın desteğiyle ailesinden uzak kalamayacağının farkına varır. Ancak gerçeği kabul etmesi gereken tek kişi Reyyan değildir!

MİRAN'IN KARARI

Bundan sonra yalansız ve intikam planlarının olmadığı bir hayatın hayallerini kuran Reyyan, gelecekleri için Miran'dan bir karar vermesini ister.

MİRAN GALİP GELİYOR

Bunca yıl babaannesi tarafından başka bir hayatı yaşamaya mahkum edilen Miran, verdiği özgürlük savaşında galip gelir ve Azize Aslanbey'e intikamdan vazgeçtiğini söyler.

AZİZE'NİN İNTİKAM PLANI

Miran'ı yeniden intikam planına dahil edeceğine dair son umut kırıntısını da yitiren Azize Aslanbey, intikamını kendi elleriyle almak için Şadoğlu konağına gider.

BEKLENMEDİK HABER

Bir yanda intikamın olmadığı yeni bir hayata adım atan Reyyan ve Miran diğer yanda intikamını almak için ettiği yemini bozup son kurşunu atmak için Şadoğlu konağına gelen Azize Aslanbey son kozlarını paylaşırken, beklenmedik bir haber yaşananların tüm seyrini değiştirir.