Hekimoğlu bugün neden yok? Hekimoğlu dizisi yeni bölüm neden yayınlanmadı? Yayın tarihi...

Hekimoğlu bugün neden yok sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Salı akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Hekimoğlu dizisinde yaşanan izleyiciler tarafından anbean takip ediliyor. Dizinin bu hafta Kanal D yayın akışında yer almaması nedeniyle Hekimoğlu yeni bölüm neden yayınlanmadı sorusu hakkındaki araştırmalarda artış yaşanıyor. İşte diziye dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 31 Mart 2020, 19:10 Güncelleme 31 Mart 2020, 19:31
Hekimoğlu bugün neden yok? Hekimoğlu dizisi yeni bölüm neden yayınlanmadı? Yayın tarihi...

İÇİNDEKİLER

Hekimoğlu bugün neden yok? Kanal D ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü ekranlarda yer almıyor. Diziyi ekranlarda göremeyen izleyiciler ise Hekimoğlu'nun neden yayınlanmadığını merak ederek konu hakkında araştırma yapıyor. Peki, Hekimoğlu dizisi yeni bölüm neden yayınlanmadı? İşte detaylar...

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Hekimoğlu dizisinin yeni bölüm tarihi ve ve neden yayınlanmadığıyla ilgili yayıncı kuruluş Kanal D'den bir açıklama gelmedi. Hekimoğlu'nun dizisinin yeni bölümü yerine bu akşam tekrar bölümü izleyicisiyle buluşacak. Kanal D'den Hekimoğlu yeni bölüm tarihiyle ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer alacak.

31 MART KANAL D YAYIN AKIŞI

18:45: Buket Aydın'la Kanal D Haber

20:00: Hekimoğlu - Tekrar

23:30: Efsane

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vahap Hekimoğlu'ndan kendi şirketinin piyasaya sunacağı bir ilacın tanıtımını yapmasını ister. Buna karşılık, ekibinden kimseyi kovmasına gerek kalmayacaktır. Hekimoğlu teklifi kabul eder.

İpek kararından dolayı Hekimoğlu ile gurur duyar ama Hekimoğlu ruhunu sattığını düşünmektedir. Emre ve Hekimoğlu yüzleşir. Emre, Hekimoğlu'nu Vahap'a ispiyonlayanın kendisi olduğunu kabul eder.

Orhan, Hekimoğlu'nun Zeynep'ten etkilendiğini düşünmektedir. Hekimoğlu ise, Zeynep'e neden kendisini sevdiğini sorar. İlacın tanıtım günü geldiğinde Vahap, Hekimoğlu'na seçeneklerini hatırlatmak zorunda kalır.

Tüm bunlar yaşanırken, lise öğrencisi bir gencin hayatı yine Hekimoğlu ve ekibinin ellerindedir. Hekimoğlu, Vahap'ın istediğini yerine getirecek mi? Zeynep ve Hekimoğlu arasında neler oluyor? Emre ve Hekimoğlu yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Hekimoğlu ve ekibi, her şeye rağmen genç hastayı tedavi edebilecek mi?

İŞTE HAFTALIK DİZİ PROGRAMLARI

Pazartesi:

ATV: Kim Milyoner Olmak İster

Show TV: Çukur

Star TV: Sefirin Kızı

TRT 1: Ya İstiklal Ya Ölüm

Kanal D: Zalim İstanbul

Salı:

ATV: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Kanal D: Hekimoğlu:

Show TV: Ramo

TRT 1: Tutunamayanlar

Çarşamba:

ATV: Kuruluş Osman

TRT 1: Benim Adım Melek

Tv8: Doğduğun Ev Kaderindir

Perşembe:

ATV: Bir Zamanlar Çukurova

Cuma:

ATV: Hercai

Kanal D: Arka Sokaklar

Star TV: Babil

TRT 1: Payitaht

Cumartesi:

ATV: Kim Milyoner Olmak İster

Kanal D: Hizmetçiler

Show TV: Kuzey Yıldızı

TRT 1: Kalk Gidelim

Pazar:

ATV: Gel Dese Aşk

Star TV: Güvercin

TRT 1: Şampiyon