13 Mart Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz birincisi bu hafta kim oldu? İşte güncel puan durumu

13 Mart Yemekteyiz kim kazandı sorusu izleyiciler tarafından heyecanla sorgulatılıyor. TV 8 ekranlarında hafta içi her gün saat 16.00'da izleyicisiyle buluşan Yemekteyiz'de kazanan ismin kim olduğu merak konusu oldu. Yemekteyiz'de 9-13 Mart haftasında heyecanlı dakikalar yaşandı. Bu nedenle izleyiciler özellikle bu saatlerde Yemekteyiz kim kazandı sorusuna yanıt arıyor. Programı ekranları başında takip edemeyenler Yemekteyiz birincisi bu hafta kim oldu sorusuyla ilgili araştırma yapıyor.

Giriş Tarihi 13 Mart 2020, 19:29 Güncelleme 13 Mart 2020, 19:29
13 Mart Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz birincisi bu hafta kim oldu? İşte güncel puan durumu

İÇİNDEKİLER

13 Mart Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz'de bu akşam haftanın finalinde kimin birinci olduğu merak edilmeye başlandı. Final heyecanının yaşandığı program hafta içi her gün saat 16.00'da Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlarda oluyor. Yarışmacılar bu hafta yine birinci olmak için kıyasıya yarıştı. 2-6 Mart haftasında yarışmacılar yemeklerini yaparak misafirlerini ağırladı. Yarışmada birinci olan isim merak edilirken izleyiciler "Bu hafta Yemekteyiz birincisi kim oldu?" sorusuna yanıt arıyor. İşte güncel puan durumu

13 MART YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Ekranların sevilen yarışma programı Yemekteyiz'de haftanın birincisi Elif Hanım olarak açıklandı ve 10 bin TL'lik ödülü almaya hak kazandı.

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI KİMLER?

Hicran Çelik

Elif Şahin

İbrahim Efla Tunç

Mehmet Teke

YEMEKTEYİZ FORMATI

Seda Sayan ile Yemekteyiz TV8 ekranlarından haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacımızın evine konuk oluyor. Onlar yemek yaparken, Seda Sayan'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor. Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 10.000 TL'yi kazanıyor.