Züleyha ve Demir'i öldürdü mü? Bir Zamanlar Çukurova 60. yeni bölüm fragmanı izle

Bir Zamanlar Çukurova 60. yeni bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarında perşembe akşamı büyük bir ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi 59. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Son bölümde Züleyha perişan halde eve ulaşıyor. Demir'in Züleyha'yla ilgili verdiği karar herkesi şaşırttı. Hünkar yine araya girmeye kalktı ama Demir'i kimse durduramadı. Züleyha perişan halde eve ulaşır. Ancak Demir'in öfkesi dinecek gibi değildir. Züleyha'yı elleriyle öldürememiştir ama yaşatmaya da niyeti yoktur.

Giriş Tarihi 13 Mart 2020, 09:27 Güncelleme 13 Mart 2020, 09:27
Züleyha ve Demir’i öldürdü mü? Bir Zamanlar Çukurova 60. yeni bölüm fragmanı izle

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 60. yeni bölüm fragmanı izle... Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da bu hafta yaşananlar izleyiciler tarafından anbean takip edildi. Son bölümde Züleyha'ya en sonunda çaresizce ölümü seçti. Eline silah alıp, hayatını elinden alanların karşısına geçti ve kendi hayatında da vazgeçip, Adana'nın ortasında üzerine benzin döktü. Bölümün ardından izleyiciler Bir Zamanlar Çukurova 60. yeni bölüm fragmanını heyecanla bekliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar


BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 60. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Züleyha perişan halde eve ulaşır. Ancak Demir'in öfkesi dinecek gibi değildir. Züleyha'yı elleriyle öldürememiştir ama yaşatmaya da niyeti yoktur.

DEMİR'İ KİMSE DURDURAMIYOR

Hünkar yine araya girmeye kalkar ama Demir'i kimse durduramaz. Züleyha bir kez daha çiftlikten uzaklaştırılır. Çiftlikte yaşaması da, kimsenin ona bir bardak su vermesi de yasaktır!

ZÜLEYHA ÖLECEK Mİ?

Tüm bu yaşananlar Züleyha'ya en sonunda çaresizce ölümü seçtirecektir. Züleyha eline silah alıp, hayatını elinden alanların karşısına geçecek, kendi hayatında da vazgeçip, Adana'nın ortasında üzerine benzin dökecektir! Fekeli ve Hünkar bu kez de Züleyha için işbirliği yapmaya çalışacaktır.

YILMAZ, MÜJGAN'I ARIYOR

Yılmaz ise bir yandan Züleyha'ya el uzatabilmenin peşindedir bir yandan da Müjgan ve oğlunu bulması gerekmektedir. Müjgan, oğlunu, bavulunu ve pasaportunu alıp Amerika'ya gitmiştir.

İNTİKAM DOLU BİR SAVAŞ

Tam da barış sağlandı darken, Demir Züleyha'dan, Yılmaz Müjgan'dan vazgeçmiştir! Çukurova'da şimdi aşkın her hali, yerini intikam dolu bir savaşa bırakmaktadır.