Zalim İstanbul final mi yapacak? Kanal D dizisi Zalim İstanbul bitiyor mu?

Zalim İstanbul final mi yapacak? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul bitiyor mu? Her Pazartesi akşamı sevenleri tarafından merak edilen Zalim İstanbul dizisinin son bölümünde şok eden sahneler yaşandı. Herkesin kaderiyle oynayan Şeniz’in sakat kalması izleyenler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Dizinin takipçileri, hayatının geri kalanını sakat geçirecek olan Şeniz karakterini sosyal medyada gündem yaptı. Mine Tugay’ın hayat verdiği Şeniz karakteri bakımlı halleriyle dikkat çekmişti. Peki, Zalim İstanbul final mi yapacak? Zalim İstanbul bitiyor mu? İşte yanıtı…

Giriş Tarihi 10 Mart 2020, 11:28 Güncelleme 10 Mart 2020, 11:28
Zalim İstanbul final mi yapacak? Kanal D dizisi Zalim İstanbul bitiyor mu?

İÇİNDEKİLER

Zalim İstanbul final mi yapacak? Her Pazartesi akşamı ekranlara gelen Zalim İstanbul bitiyor mu? Kanal D dizisi Zalim İstanbul bu hafta sürpriz sahnelerle izleyicisiyle buluştu. Dizide bu hafta; yaptığı entrika ve kötülüklerle başta oğlu olmak üzere çevresindeki herkesin kaderiyle oynayan Şeniz, sakat kaldı ve tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Bu gelişmenin ardından Zalim İstanbul final mi yyapacak sorusu gündeme oturdu. İşte cevabı!

ZALİM İSTANBUL FİNAL Mİ YAPACAK?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinden üzücü haber geldi. Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek'in paylaştığı dizi final yapacak.

Final nedeninin sette çıkan krizden kaynaklandığı iddia edildi. Diğer iddialara göre ise Mine Tugay'ın setteki agresif tavırlarının gerginliğe neden olduğu belirtildi. Ayrıca yapımcının dizi oyuncularıyla sorun yaşadığı ve diziyi bitirme kararı aldığı söylendi.

Zalim İstanbul dizisinin final tarihi belli oldu. 6 Nisan 2020 Pazartesi yayınlanacak olan son bölümüyle dizi ekranlara veda edecek.

ZALİM İSTANBUL KONUSU

Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir slagonu ile yayın hayatına başlayacak Zalim İstanbul dizisinde aslen Artvinli olan zengin iş adamı Agah Karaçay'ın yeğeni Nedim için Artvin'den temiz süt emmiş bir gelin getirmek istemesi ile başlar. Agah Karaçay çok zengindir her türlü imkanı vardır ama yeğeni Nedim tekerlekli sandalyeye mahkumdur. Agah Karaçay'ın güzel eşi Yeliz oldukça havalı bir İstanbul hanım efendisidir. Oğlu Cenk'i yurt dışında okutan Yeliz Agah'ın yeğeni Nedim'i ise evinde görmek istemez. Seher ise çocukları ile Agah beyin boğaza nazır yalısında işe başlar ve çocukları ile yalının müştemilatında yaşamaya başlar.