Yamaç'a sürpriz teklif: Çukur 92. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Cumali, Çağatay'ın peşine düşüyor!

Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Çukur'un yayınlanan yeni bölümünde ortalık karıştı. Yeni bölümde Koçovalı ailesi Cumali ve Damla’nın yaşadıklarıyla sarsılırken polis tarafından tutulan Yamaç’a sürpriz bir teklif sunuldu. Yamaç’ın Çağatay’ın sonunu getirmek için kurduğu son oyun dikkat çekti. 91. bölümün bitmesiyle beraber izleyiciler Çukur 92. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar

Giriş Tarihi 09 Mart 2020, 23:29 Güncelleme 09 Mart 2020, 23:29
Yamaç’a sürpriz teklif: Çukur 92. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Cumali, Çağatay’ın peşine düşüyor!

İÇİNDEKİLER

Her hafta pazartesi günleri saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Çukur dizisinin 91. bölümünde heyecan doruktaydı. Cumali'nin Çağatay'a saldırısı nefesleri kesti. Yamaç'ın Çağatay karşısında bir koz elde edebilmesi için Efsun kritik bir hamle yaptı. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Çukur 92. yeni bölüm fragmanını bekliyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Koçovalı ailesi Cumali ve Damla'nın yaşadıklarıyla sarsılırken polis tarafından tutulan Yamaç'a sürpriz bir teklif sunulacak.

Çağatay'ı öldürmek üzere harekete geçen Cumali'yi korumak için bütün mahalle harekete geçecek ancak Cumali'nin karşısında kimse duramayacak. Cumali'nin Çağatay'a saldırısı nefesleri kesecek. Yamaç'ın Çağatay karşısında bir koz elde edebilmesi için Efsun kritik bir hamle yapacak. Vartolu eski bir düşmanla olan hesabını kapatırken zor anlar yaşayacak. Yamaç'ın Çağatay'ın sonunu getirmek için kurduğu son oyun merakla beklenecek.

DAMLA NE OLACAK?

Çağatay'ın tehditlerine boyun eğen Cumali, Çağatay'dan Damla'yı cezaevinden çıkarmasını istedi. Çağatay'ın ofisine giden Cumali, Damla'yı beklemeye başladı. O sırada gelen fakat ayakta durmakta zorlanan Damla, kanlar içindeki çarşafı masaya koydu.

Acıdan konuşamayan Cumali, Damla'yı hızla uzaklaştırırken, Çağatay olanları dehşetle izledi. Cumali, kucağındaki Damla ile karanlıkta ilerlerken, Damla'ya ne olacağı merak konusu oldu.

ÇAĞATAY'DAN YAMAÇ'A BÜYÜK GÖREV!

Vartolu, Yamaç'ın isteğiyle mahalledeki sorunların kaynağını bulmaya çalıştı. Yamaç, Çağatay'ın ölüm emrini verdiği Emir'le tanıştı. Yamaç'ın bağlılığını ispatlamak için üstlendiği bu görev onun zor bir tercih yapmasına neden oldu.

Emir'i almaya gittiğinde kendisinden önce davranan Fatih, Emir'in aracını patlatarak Yamaç'ı şoke etti. Bunun üzerine Fatih'i öldüren Yamaç, cansız bedenini Çağatay'ın önüne attı. Mahalleye döndüğünde ise Emir'in cinayetiyle ilgili gözaltına alındı.