Sefirin Kızı 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nare ve Gediz canhıraş bir mücadeleye başlıyor

Her hafta pazartesi günü saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Sefirin Kızı dizisinin bu akşam yayınlanan 12. bölümünde gerilim iyice arttı. Son bölümde insanların zaaflarını kullanmakta sınırı olmayan Akın, topal biriymiş gibi davranarak Zehra’yı adım adım tuzağına çekti. Zehra’nın kader ortağını bulma heyecanı, en çok Kavruk’un canını yaktı. Bölümün ekranlarda son bulmasıyla birlikte Sefirin Kızı 13. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Giriş Tarihi 09 Mart 2020, 23:48 Güncelleme 09 Mart 2020, 23:48
Sefirin Kızı 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nare ve Gediz canhıraş bir mücadeleye başlıyor

İÇİNDEKİLER

Sefirin Kızı dizisi bu akşam Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. 12. bölümde Nare, asla affetmeyeceği bir adam uçurumun kıyısında yürürken aşağı bakmasın diye kendini parçalarken bir sinir krizi geçirdi. Ama bu kriz, Sancar'ı uçuruma daha da yaklaştırdı. Heyecan dolu bölümün ardından izleyicilerin Sefirin Kızı 13. yeni bölüm fragmanı hakkındaki araştırmaları yoğunluk kazandı. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sancar ve Akın, birbirlerine doğru yürüdükleri bir yola girerler. Nare ve Gediz ise, bu yolda onları karşılaştırmamak için canhıraş bir mücadeleye girişirler.

İnsanların zaaflarını kullanmakta bir sınırı olmayan Akın, topal biriymiş gibi davranarak Zehra'yı adım adım tuzağına çeker. Zehra'nın kader ortağını bulma heyecanı, en çok Kavruk'un canını yakar.

AKIN'IN SONU HAPİS Mİ OLACAK?

Akın Zehra'ya tuzak kurarken, bir tuzak da ona kurulmaktadır. Güven ve Kerem, Akın'ı kirli bir açık artırmaya koyarlar. Eğer açık artırmayı Nare ve Gediz kazanırsa Akın'ın sonu hapis, Sancar kazanırsa mezar olacaktır.

NARE UÇURUMUN KIYISINDA

Nare, asla affetmeyeceği bir adam uçurumun kıyısında yürürken aşağı bakmasın diye kendini parçalarken bir sinir krizi geçirir. Ama bu kriz, Sancar'ı uçuruma daha da yaklaştırır.

TEK BİR KELİME...

Sonuna giden o ince ve uzun yolda, Sancar'ın bir ayağı kıyıda, bir ayağı boşluktadır ve Nare Sancar'ın inandığını, tek bir kelimeyle anlayacaktır.