9 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? Survivor, Çukur, Sefirin Kızı, Zalim İstanbul hangisi birinci oldu?

Dizi ve programları izleyen gün içerisinde takip eden izleyiciler reyting sonuçları hakkında araştırma yapıyor. ATV'de bu akşam saat 20.00'de Gel Dese Aşk tekrar bölümüyle, Show TV'de Çukur 91. bölümüyle, Sefirin Kızı Star TV'de 12. bölümüyle ve Kanal D'de Zalim İstanbul 34. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi ve programların sona ermesinin ardından 9 Mart Pazartesi reyting sonuçları araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor, Çukur, Sefirin Kızı, Zalim İstanbul hangisi birinci oldu? İşte detaylar

Giriş Tarihi 09 Mart 2020, 22:40 Güncelleme 10 Mart 2020, 15:48
9 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? Survivor, Çukur, Sefirin Kızı, Zalim İstanbul hangisi birinci oldu?

İÇİNDEKİLER

Survivor, Çukur, Sefirin Kızı, Zalim İstanbul hangisi birinci oldu? 9 Mart reyting sonuçları izleyiciler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. 8 Mart Pazar günü total reyting sonuçlarına göre 1. sırada Savaşçı, 2.sırada Survivor, 3.sırada Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu yer aldı. 9 Mart Pazartesi günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu araştırılıyor.

9 MART REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL REYTİNG SONUÇLARINA GÖRE 10 PROGRAM

1 SEFIRIN KIZI STAR

2 CUKUR SHOW

3 YASAK ELMA FOX

4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

6 YASAK ELMA (ÖZET) FOX

7 SURVIVOR TV8

8 ESRA EROL'DA ATV

9 CUKUR (ÖZET) SHOW

10 SEFIRIN KIZI (ÖZET) STAR

8 MART TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 SAVAŞÇI
2 SURVİVOR
3 GÜLBİN TOSUN
4 SAVAŞÇI
5 GÜVERCİ
6 SHOW ANA HABER
7 GEL DESE AŞK
8 ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2
9 SURVİVOR ÖZET
10 HABER ONU

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.