Hercai 35. bölüm tek parça izle! ATV ile Hercai son bölüm izle

Cuma akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Hercai'de heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Ortalığın iyice karıştığı ve gerçeklerin ortaya çıktığı yeni bölümde Harun'la evlilik yolundan dönüşü olmadığını anlayan Yaren, tüm aileyi bir kere daha yıkıma uğratmak için Reyyan'ın üvey olduğunu açıklıyor. Babasının itirafıyla sarsılan Cihan, ailesini korumak uğruna bu sırrın açığa çıkmaması için Nasuh'u ikna etmeye çalışıyor. Peki, yeni bölümde neler yaşandı? Hercai 35. son bölümü ATV üzerinden izleme linki aşağıda yer alıyor.

Giriş Tarihi 06 Mart 2020, 21:28 Güncelleme 07 Mart 2020, 00:07
Hercai 35. bölüm tek parça izle! ATV ile Hercai son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Hercai 35. bölüm izle! ATV ekranlarında cuma akşamı büyük bir beğeniyle takip edilen Hercai'de bu akşam yaşananlar geceye damgasını vurdu. Yeni bölümde Miran babaannesinin söylediği yalanlara inanmaktan vazgeçiyor ve Azize'yi, Aslanbey konağından kovuyor. Azize konaktan ayrılırken Miran'ın ileride çok pişman olacağını söylese de Miran için artık intikamın anlamı değişiyor. Yaren, tüm aileyi bir kere daha yıkıma uğratmak için Reyyan'ın üvey olduğunu açıklıyor. ATV üzerinden Hercai 35. son bölümü izlemek için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

HERCAİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Miran sonunda babaannesinin söylediği yalanlara inanmaktan vazgeçer ve Azize'yi, Aslanbey konağından kovar. Azize konaktan ayrılırken Miran'ın ileride çok pişman olacağını söylese de Miran için artık intikamın anlamı değişmiştir.

AZİZE VE MİRAN'IN SAVAŞI

Yıllardır aynı gerçeğe inanan Azize ve Miran intikam hikayesinde girdikleri yol ayrımında bundan sonra birbirleriyle de savaşacaktır. Acaba Azize Aslanbey, Miran'ı yeniden kendi yolunda yürümesi için ikna edebilecek midir?

REYYAN TEHLİKELERDEN KORKUYOR

Reyyan, Azize'nin konaktan gönderilmiş olmasının yeni tehlikelere gebe olacağından korkarken, bir yandan da yaptıklarından dolayı gitgide kendisinden uzaklaşan Miran'ı pişmanlıklarından kurtarmak için çabalar.

CİHAN AİLESİNİ KORUMAYA ÇALIŞIYOR

Babasının itirafıyla sarsılan Cihan, ailesini korumak uğruna bu sırrın açığa çıkmaması için Nasuh'u ikna etmeye çalışır.

YAREN, REYYAN GERÇEĞİNİ AÇIKLIYOR

Harun'la evlilik yolundan dönüşü olmadığını anlayan Yaren, tüm aileyi bir kere daha yıkıma uğratmak için Reyyan'ın üvey olduğunu açıklar.