6 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim gitti?

6 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu araştırılıyor. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu sorusuna yarışmanın takipçileri yanıt arıyor. Gelinlerin mutfakta tüm hünerlerini sergilediği ve en yemeği yapmaya çalıştığı televizyon programı Gelinim Mutfakta kim birinci oldu sorusuna yanıt aranıyor. Gelinim Mutfakta son bölümünde Ezgi ve pankartını yırtan Başak arasında büyük bir tartışma yaşanmıştı. Başak’ın düşüşü gelinleri ve kaynanaları korkutmuştu. 6 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu araştırılıyor. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi? İşte yanıtı…

Giriş Tarihi 06 Mart 2020, 16:30 Güncelleme 06 Mart 2020, 16:35
6 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim gitti?

İÇİNDEKİLER

6 Mart Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu programın izleyicileri tarafından yoğun şekilde sorgulanıyor. Her hafta sonucu merakla beklenen, gelinlerin ve kaynanaların kıyasıya yarış verdiği Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 6 Mart Gelinim Mutfakta puan durumuna sayfamızdan ulaşabilir ve günün birincisinin kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Yarışmadan elenen isim de bugünkü puan durumu sonucunda belli olacak.

GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU? (6 MART)

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi 62 puanla Başak oldu. Başak böylelikle 5 altın bileziğin sahibi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 6 MART PUAN DURUMU!

BAŞAK – 62

EZGİ – 52

GELİNİM MUTFAKTA 5 MART PUAN DURUMU!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek ve eşit puanları Başak Kuvel ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrasında

Günün en düşün puanını alan gelini 9 puanla Ezgi oldu.

10 puanla Özlem günün üçüncüsü oldu.

12 puanla günün birincisi Elif ve Başak oldu.

Kura çekimi ardından bir çeyrek altının sahibi ELİF oldu.

GELİNİM MUTFAKTA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başak, kaynanalara kahve götürdüğü sırada dengesini kaybetti, elindeki tepsiyi yere düşürdü ve kahve suyuna basarak ayağı kaydı! Yere sert bir şekilde düşen Başak gelinleri ve kaynanaları çok korkuttu. Neyseki ciddi bir sakatlık yaşamadı ve yarışmaya kaldığı yerden devam etti.

Ezgi, pankartını yırtan Başak ile sert bir tartışmanın içine girdi! Olay, Fatih Ürek'in gelinlere sorduğu bir soruya Başak'ın verdiği cevap ile başladı. Başak, üzerine bu konu ile ilgili gelen Ezgi'ye çok sinirlendi. Sonrasında bu siniri ile Ezgi'nin açtığı pankartı yırtınca olanlar oldu!

GELİNİM MUTFAKTA HANGİ KANALDA?

Nefeslerin tutulduğu, rekabetçi ruhların öne çıktığı, şok açıklamaların yer alacağı Gelinim Mutfakta, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün saat 12:30'da başlıyor.