Züleyha öldü mü? ATV ile Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm izle! Perşembe akşamları ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan dolu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Silahların çekileceği, ortalığın iyice karışacağı yeni bölümde Yılmaz'ı takip edip Züleyha ile görüntülerini kaydeden Müjgan, kendi hayatı dahil herkesi savuracak bir bombayı çiftliğin ortasına attı. Paketten çıkan görüntüleri izleyen Hünkar ve Demir'in önce nutku tutuldu. Züleyha'nın Ercüment'in ölümü ile ilgili duyduklarını anlatmak için Yılmaz ile buluşması, Çukurova'da bugüne dek görülmemiş bir savaşın başlamasına neden oldu. Bir Zamanlar Çukurova 58. son bölümü ATV üzerinden izleme ekranı ve linki aşağıda yer alıyor.

Giriş Tarihi 06 Mart 2020, 09:50 Güncelleme 06 Mart 2020, 09:50
Züleyha öldü mü? ATV ile Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm izle!

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm izle seçeneği dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. ATV ekranlarında her hafta heyecan dolu sahneleriyle dikkat çeken Bir Zamanlar Çukurova'da bu hafta ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Züleyha'nın Ercüment'in ölümü ile ilgili duyduklarını anlatmak için Yılmaz ile buluşması, Çukurova'da bugüne dek görülmemiş bir savaşın başlamasına neden oldu. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? ATV üzerinden Bir Zamanlar Çukurova 58. son bölümü izlemek için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 58. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Züleyha'nın Ercüment'in ölümü ile ilgili duyduklarını anlatmak için Yılmaz ile buluşması, Çukurova'da bugüne dek görülmemiş bir savaşın başlamasına neden oldu.

MÜJGAN'IN HAMLESİ

Yılmaz'ı takip edip Züleyha ile görüntülerini kaydeden Müjgan, kendi hayatı dahil herkesi savuracak bir bombayı çiftliğin ortasına attı. Paketten çıkan görüntüleri izleyen Hünkar ve Demir'in önce nutku tutulur.

DEMİR, ZÜLEYHA'YI VURACAK MI?

Demir, o an adeta aklını yitirmiş hale gelerek silahına sarılır ve Züleyha'yı sürükleyerek otomobiline götürür. Alt katta kavgaya tutuşmuş olan Şermin, Naciye ve tüm çalışanların korku dolu bakışları içinde otomobil uzaklaşır. Hünkar, olanlara engel olmak için Fekeli'den yardım ister. Ama Demir ve Züleyha'yı silah sesi duyulana kadar kimse bulamayacaktır.

YILMAZ MÜJGAN'IN YAPTIKLARINI ÖĞRENECEK Mİ?

Demir'in Züleyha'yı alıp gitmesi Yılmaz'ı da çileden çıkarır. O da silahını eline alır. Fekeli bir yandan Züleyha'yı bulmaya bir yandan Yılmaz ve Demir'in karşılaşmamasını sağlamaya çalışacaktır. Olan biten her şey Behice ve Müjgan arasında da iplerin gerilmesine neden olur.

MÜJGAN, YILMAZ'I KAYBEDECEĞİNİ ANLIYOR

Müjgan, yaptıklarının sonuçları karşısında Yılmaz'ı tamamen kaybedebileceğini anlar. Hünkar ise ilk kez neden olduklarından dolayı bu kadar pişman olacaktır. Şimdi tek amacı oğlunu da Züleyha'yı da bu kabustan çıkarmaktır.