Survivor hangi günler var? 5 Mart TV8 yayın akışı! Survivor bu akşam var mı?

Survivor bu akşam var mı? 5 Mart TV8 yayın akışı Survivor izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Survivor hangi günler var sorusuna yanıt aranıyor. Sevilen yarışma programı Survivor’da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Yarışmanın son bölümünde Acun Ilıcalı bir ilk yaşanacağını duyurmuştu. Ilıcalı, her hafta Türkiye’den bir yarışmacının Dominik’e gelerek yarışacağını açıkladı. Peki, Survivor bu akşam var mı? İşte Survivor’un yayınlandığı günler…

Giriş Tarihi 05 Mart 2020, 17:37 Güncelleme 05 Mart 2020, 18:55
Survivor hangi günler var? 5 Mart TV8 yayın akışı! Survivor bu akşam var mı?

İÇİNDEKİLER

Survivor hangi günler var? TV8 yarışma programı Survivor bu akşam var mı? 5 Mart TV8 yayın akışı yarışmanın izleyicileri tarafından araştırılıyor. 2020 Survivor heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Yarışmada temponun yükselmesiyle birlikte Survivor'un hangi günler yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. Programın formatında da yenilikler yaşanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı, her hafta Türkiye'den bir yarışmacının Dominik'te yarışmaya katılacağını duyurdu. İşte, Survivor bu akşam var mı sorusunun yanıtı!

SURVİVOR BU AKŞAM VAR MI?

2020 Survivor yarışma programı bu akşam yayınlanmayacak. 5 Mart TV8 yayın akışına göre bu akşam El Değmemiş Aşk isimli yerli sinema izleyicilerle buluşacak.

SURVİVOR HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

2020 Survivor Türkiye yarışması Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı akşamları saat 20.00'den itibaren ekranlarda oluyor.

SURVİVOR ELEME NE ZAMAN?

Survivor'da ilk eleme adayı Cumartesi ve Pazar günleri yapılan dokunulmazlık oyunlarının ardından Pazar akşamı belirleniyor. İkinci ve üçüncü eleme adayları ise haftanın en iyi performansını gösteren yarışmacıları tarafından Salı günü belirleniyor ve yine Salı günü halk oylaması sonuçlarına göre, 3 eleme adayından birisi yarışmaya veda ediyor.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Survivor 2020'nin yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, ada konseyinde Survivor hayranlarını sevindiren bir haberi duyurdu. Ilıcalı, "Bundan sonra haftada bir Türkiye'den bir Survivor izleyicisi parkurlarda yarışacak" dedi.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında ilk eleme potasına Derya girmişti. Halk oylamasında en yüksek oyu alan Ersin ve Barış'tan iki isim daha geldi. İlk eleme adayı olan Derya'nın ardından ikinci ve üçüncü eleme adayı da İrem ve Sercan oldu. Halk oylamasında ise en düşük oyu alan yarışmacı ise Derya Can oldu.